Zonsondergang:


Na een week "hard" werken zijn we afgelopen zaterdagavond naar het strand gegaan.  En niet zonder reden!
Wanneer het hier mooi weer is dan is het altijd de moeite waard om naar de 'sun set' te gaan kijken. Gewoon contemplating wat we die week hebben gedaan en eens echt tot rust te komen.

Als Hollander is het altijd weer een verademing om in de schoonheid van dit land aanwezig te zijn. Zelfs als ik naar mijn werk rijd en en het landschap bekijk. De bergen de oceaan. En al die eeuwige grote kerstbomen. Geeft je energie en goede moed voor de dag.Natuurlijk heel erg actueel is ons huizenkopenplan. Waar we veel over praten en ruzieen. We hebben nl. andere ideeen over commuting en wat we belangrijk vinden in een huis. Ach, dat hoort erbij.

We hebben al een aantal huizen gezien, (ook van binnen, zgn. open housen) maar we zijn nog erg in de begin fase hoor! Alhoewel het wel snel kan gaan, zo'n proces. Het is een spannende maar leerzame tijd. En ja, uiteindelijk gaan we dan in een houten huis wonen.

Het is een hele gewaarwording, zeker als je mij kent en waar ik "vandaan" kom. Dat ik hier mag zijn met mijn Canadeese liefie en dat we samen mogen werken en onze toekomst. Nog ff dan gaan we naar een naar de Opera!!! Jippieieie.
 
Feestje.


Nou ja veel te vertellen valt er niet, want je weet precies hoe het gaat.
We kletsen hard en veel.
We lachen om elkaars gekke grappen en we bespreken gepassioneerd de wereldvrede.Van tijd tot tijd loopt dit hoog op. Een zeker iemand begint steeds zekerder te weten wat de anderen beslist niet zo zeker kunnen weten en het eindigt ermee dat we enigzins verhit de discussie om moeten buigen naar een ander terrein.Eten bijvoorbeeld.
Dan zijn we eensgezind een mussenfamilie. Scharrelen en trippelen om het voedsel heen. De wijn gaat van hand tot hand. De gesprekken worden weer luchtiger. We lachen. Hard.

En dan ineens is alles op :-))


       
Untitled Document
     
 

afl. 10

afl. 9

afl. 8

afl. 7

afl. 6
 
Untitled Document
     
 
afl.11-15
afl.06-10
afl.01-05
 
     
 


wie,wa,waar?