Nortshore Mountains Januar 10


Gisteren ben ik gaan skiën op een van de lokale bergen! Met ski's die ik gekregen heb van Craig, mijn zwager, en boots die we in december hebben gekocht. De boots, overigens knellen behoorlijk op mijn wreven dus die moeten ze nog wat aanpassen.

Helaas was Kim aan het werk.
Er is veel nieuwe sneeuw gevallen op de North Shore Mountains. Alhoewel het veel te mild is voor de tijd van het jaar. Sinds begin december heeft het elke dag geregend.



Later in de ochtend, boven nul, ging het motregenen en dat moet je nou net niet hebben. Kim zegt dat ik aardig kan skiën. Zelf denk ik dat een lesje hier of daar geen overbodige luxe is (lees: skiën is geen luxe in Canada).

Vandaag heb ik behoorlijke spierpijn in mijn benen. Dus nog wat meer oefenen. Trouwens volgende keer ga ik samen met Kim. Dat is toch leuker.
 
14 januari, ergens in Holland


Ik ben jaloers. Skiën op een doordeweekse dag, en hier gebeurt nooit iets. Ik ben bijna blij dat ik een aanrijding heb gehad, heb ik tenminste ook wat te vertellen!

Het was hier bij het gerechtsgebouw, daar heb je een onmogelijk situatie voor fietsers die rechts willen terwijl de auto's gewoon op het zebrapad voorsorteren om links te gaan. Maar ze stonden stil dus ik dacht, ik glip er even tussendoor. Nou. Dat heb ik geweten. Ineens begonnen ze te rijden.



Die kerel zat dus gewoon te maffen en reed maar door en ik maar roepen en daar ging ik met mijn vrijdagmiddag-
boodschappen tegen de straat aan. Klabeng!

Uiteindelijk viel het allemaal mee. Ik hoefde alleen maar een nieuw wiel en ben inmiddels alweer volop onderweg.
Maar toen ik van de week mijn favoriete boom in een plas wilde fotograferen besloot ik toch maar even af te stappen....


       
Untitled Document
     
 

afl. 5

afl. 4

afl. 3

afl. 2

afl. 1
 
Untitled Document
     
 
afl.11-15
afl.06-10
afl.01-05
 
     
 


wie,wa,waar?