1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)





zeg ook 's wat



Lokstof?

Reactie van: Dimitri



Nou, meer het enige waar ik voor deug op zulke momenten. Het gevoel dat je toch nog wat bijdraagt.
Mensen die zich laten lokken met een kop koffie bestaan denk ik niet. Zelfs niet met de mijne, die toch bijzonder lekker is :-)

Reactie van: zeekomkommer



Had je ook van die stoere types die jou op de oven getild hebben en alles in één moeite door omhoog gezeuld hebben?
Dat doen ze bij mij altijd.

Reactie van: sas



Wat fijn voor je, trouwens. Hiephiep

Reactie van: sas



moet daar dan extra veel stroom op komen? zo dat er een aparte groep voor moet worden gemaakt. krachtstroom misschien zelfs wel? of stel ik me die oven wat al te groot voor?

Reactie van: hansb



Voor lekkere kofie verkeerd doe ik veel hoor! Vooral met chocola erbij…




@hansb
Nee, het is gewoon 220, maar ik wil hem wel op een eigen groep hebben. En geaard enzo. Het is niet niks hoor zo’n oven.

@forumgrrl
Maar ben je ook goed met elektra dan? Ik bedoel, desnoods bak ik er een appeltaart bij.

Reactie van: zeekomkommer



ga je iemand cremeren of zo in die oven? een goeie pizza bak je al op 400 graden.

Reactie van: mighty



Commenting is not available in this weblog entry.