1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

zeg ook 's watHe,
wat schrijf je toch lekker,
en zovéél ook.
Maarrrem, je plaatjes doen het minder goed dan je praatjes vanavond.

Reactie van: sasGrappig, ik liep afgelopen zondag over het strand en toen zag ik hoe immens populair het plastieken tennisbal-weg-werp-ding is bij hondeneigenaren. Ik heb er zelf ook één uiteraard. En toen dacht ik later, ik had eigenlijk alle mensen die zo’n ding vasthielden moeten fotograferen.
Zonder reden, ik denk niet dat daar een identiteitsonderzoek achter zit. :)

Reactie van: MarloesHè, hoe kan dat Sas. Zie jij geen plaatjes of vind je er gewoon niks aan?

Reactie van: zeekomkommerNooit gehoord van die fotograaf, ga toch eens kijken. Lijkt me leuk al die thematische opdrachten.

Reactie van: ChantalIk zag een paar jaar geleden hier in het museum voor moderne kunsten een expositie van Eijkelboom, o.a. muren vol met mensen in rode donsjassen. Leuk idee, maar absoluut niet spannend.

Reactie van: GeeSpotik zag gisteren geen plaatjes,
alleen praatjes,
en ik ben van jou toch hele spectaculaire beelden gewend,
vandaar.
Maar nu zie ik alles, hoor.

Reactie van: sasMaar, hee,
heb je nou echt polaroids gemaakt?
Ik geloof daar helemaal niks van, dame.

Reactie van: sasStrikt genomen zijn het neppe.
Maar niet verder vertellen hoor!

Reactie van: zeekomkommerje moet ook naar het fotomuseum in den haag gaan!

Reactie van: zeppoMooie foto’s hoor (goed gekeken)!

Zaten ze bij de Hema niet te mauwen dat je foto’s maakte? Ik ben daar echt een schijterd in… Errug he?

Reactie van: DCIk vind ‘bifi’ erg sterk! ;-)

Reactie van: cockieNou, ik ben ook geen held hoor DC. Ik doe het meestal zonder flits en from the hip ook in musea enzo.

Den Haag. Daar moet ik sowieso eens naar toe. Dat schijnt zo’n fijne vakantiegevoelstad te zijn…..

Reactie van: zeekomkommermooi museum ook, mooie tentoonstelling nu van oude mensen en de fysieke liefde, en natuurlijk dan wel een stop bij dungelmann maken voor de kroket….

http://www.dungelmann.nl/baguetterie.html

Reactie van: zeppoIk vind er geen reet aan…
oh nee, wacht, dit is het verkeerde blog,
excuus :-)

Reactie van: Joli(e)Je besluit met een inderdaad geniale foto.
Ze zullen ze toch niet weggooien, hè!

Reactie van: TheoHihi wat grappig, vooral jouw foto van die schaduwen (‘midden in de stad’)! Want wij maakten één dag eerder bijna dezelfde op de dijk in N. Holland. Kijk maar hier: http://www.heuvelachtig.nl/foto/image.asp?id=15818

Reactie van: DimitriBedoel je die ankers Theo? Ik ben bang dat die wel omgesmolten gaan worden. Of wat je ook met ankers doet als niemand ze meer wil hebben.
Wat mij betreft mogen ze eeuwig buiten blijven liggen. Gewoon als beeld. Maar als dat al eens gebeurt maken ze d’r gelijk weer wat lulligs van. Zetten ze er een plantenbak naast ofzo :-(

Reactie van: zeekomkommerKunst!
Ik had zomaar echte kunst in mijn brievenbus!

Misschien is slakkenpost toch wel een beetje leuk;-)

Reactie van: zeppoVolgens mij stond in de Volkskrant editie van gisteren een twaalftal foto’s van zijn expositie. Hans Eijkelboom had in een half uur op Oudejaarsdag, in een winkelstraat in Arnhem :), mensen met een rode dikke winterjas gefotografeerd. Fantastisch vond ik dta. Vooral omdat je heel duidelijk zag hoe lelijk die jas was, en tegelijkertijd hoe duidelijk een persoon de kleding kan beïnvloeden. Maar als ik op jou moet afgaan is de gehele expositie dus wat minder… jammer.

Reactie van: RadiovandijkIk vond al die oude wijven met paars haar en grijze regenjassen geweldig. Maar dat was geloof ik een van zijn eerste (zoniet allereerste) series.

Reactie van: elianeNou, daar noem je ook wel 1 van de leukere series op ook Eliane :-)
Ik vond het ook niet erg slecht hoor.

Maar op een gegeven moment wordt het meer van hetzelfde. Ik vind dat nooit zo nodig. Dat als je het bijvoorbeeld hebt over inwisselbaarheid om dan ook letterlijk inwisselbaar te worden.
En ik heb ook een hekel aan dat geblaat erbij. Over onderzoek naar identiteit en het uit principe niet gebruiken van mooie foto’s. Sociologie van de kouwe grond is dat.
Naar mijn bescheiden mening (ahum)

Reactie van: zeekomkommerIk ben dol op polaroids, ook al zijn ze nep… Foto’s maken in winkels is erg spannend! Stiekem is nog leuker, in de Bijenkorf, of AH…

Reactie van: artgrrlCommenting is not available in this weblog entry.