1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Foto’s. | TERUG | Hahaha: >>


Benauwd.

In de keuken word ik verrast door een vogeltje dat op het afdruiprek zit. Nou ja zat, want op het moment dat ik de keuken binnenkom begint het nerveus te fladderen. De opening van het raam blijkt steeds te hoog. Ze haalt het niet. Zo zielig. En wat kan je doen, het raam kan niet verder open. Ik krijg het er benauwd van.
Niet zo benauwd overigens dat ik niet even aan mijn camera denk. Heel behoedzaam nader ik het vogeltje dat inmiddels op de melkpan zit. Och erme daar begint het gefladder weer. Na eindeloos gezoek en een heel onaangenaam bonken van het lijfje tegen het raam vindt ze eindelijk de weg naar buiten. Ik haal opgelucht adem. Dag kleine vogel.

(Nou die andere uitvlieger nog. Die grote. Die met zijn hoekige lijf overal tegenaan botst. Man, wat hou ik van die jongen. En wat is het moeilijk om toe te zien, zonder dat je het raam een eindje verder open kan schuiven.)


| Anneke | 12-08-2004 |zeg ook 's watIk had laatst een kikkert in de kamer, maar die wou niet vliegen!
Dit is wel een schatje zeg.

Reactie van: cockieIk heb hier vaak een Moose in de woonkamer die sensueel met zijn heupen wiegt. Allemaal Cockie haar schuld.

Reactie van: GeorgeNietus. Ik ga het tegendeel bewijzen.
Jij begon.

Reactie van: cockieU maakt Uw soep wel heel vers… ziek hoor.

Reactie van: ActiereactieKijk uit met het aansteken van het gasfornuis…..

Reactie van: ChantalHaha Actie, een gemiste kans :-)
Maarre, ik was wel serieuz en dramaties bezig hoor. Dan vergeet je het lachen wel eens.

Reactie van: zeekomkommerIk had eens een stervend muisje op m’n gasfornuis. Daar ben ik toch een redelijk lange tijd behoorlijk van over de zeik geweest. Fladderde het lieve voogie buiten wel gewoon weg? Was-ie niet gewond? *bezorgd*

Reactie van: odetteBij mij vallen steeds mussen door de schoorsteen. Dan hoor ik gefladder in de kachel. Gelukkig is het zomer en kan ik ze vrijlaten. Over een paar maanden eten wij gepofte mus.

Reactie van: elianeGelukkig dat je net daarvoor geen koffie had gedronken!
???

Reactie van: trudieCommenting is not available in this weblog entry.