1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Maandag en alles is schoon!

Daar ben ik reuze blij mee. Dat alles weer eens zichtbaar is en ik op blote voeten de keuken in kan om ‘s nachts muisjes te eten.

Het is nu 2 uur 24, precies de juiste tijd voor zulke dingen. Ik zet nog snel even de nieuwe aflevering van mijn zus en ik online, hebben jullie ook nog wat te lezen.

(Soms gaat het gewoon echt niet. Een stukje maken. Je moest eens weten hoelang ik over dit prutstukkie gedaan heb. Het is potdomme alweer 2 uur 37. Ik ga nu naar de keuken. Skruns!)


| Anneke | 15-08-2005 |zeg ook 's watAls ik mocht kiezen tussen slapen of de keuken opruimen dan is dat niet moeilijk   ;-)

Reactie van: RoelofJa maar. Ik kannie slape!

Reactie van: zeekomkommerMuisjes eten in de keuken….
moet je ze wel eerst vangen zeker.

Reactie van: sasZiet er strak uit Anneke, je kunt met een gerust hart een slapie gaan maken :-)

Reactie van: NenehWauw….......gaaf zo’n leeg aanrecht.

Reactie van: Elleno jee, muisjes in een schone keuken…

(de albert bezorgservice had ons per ongeluk ook anijshagel bezorgd een week of drie geleden, sindsdien zijn we verslaafd)

Reactie van: zeppo*zucht* wat een schoon aanrecht en wat een ontzettend mooie site.

Reactie van: MarietteHeb ik ook de laatste tijd, dat ‘niet-slapen’. Terwijl ik daar juist zo goed in was. En ik morgen weer vroeg op moet. Maar wel mooi de ramen gezeemd. Aan het aanrecht kwam ik niet meer toe…

Reactie van: MoniekieHet lukt mij deze week ook maar ternauwernood, stukkies schrijven. Te druk met vlooienplaag, schoonmaken en nog iets van de vakantie zien te redden. Boehoe!

Reactie van: EstherMuisjes eten? Of muisjes eten geven?

Reactie van: ErwinHeb jij ook zo’n aanrecht met ribbels?
Dat krijg ik nooit schoon!

Reactie van: Joli(e)Commenting is not available in this weblog entry.