zijstrook

augustus
inhoud
   
14.08.05   13.08.05  
Nostalgie Kijke, kijke nie kope

Zo zijn we begonnen met de fietsvakanties. Hier en daar leenden we een solide fiets, canvas fietstassen, de echte ouderwetse luchtbedden en dan maar fietsen hè.Van camping naar camping. Dan kookten we ons eigen prakkie op één pit en na het eten vielen we steevast totaal versleten in slaap. Na een uurtje of wat werd je koud en stijf weer wakker en staarden de vieze borden en pannen je aan. En toch was het super.

Ondertussen hebben we al heel wat lichtgewicht spullen en van die waterdichte fietstassen dus… oké de tassen staan gepakt de banden opgepompt morgen gaan we echt. We houden het voorlopig bij de Zuiderzeeroute.


Gisteren weer eens naar de rommelmarkt geweest. Had ik al een poosje niet meer gedaan. Waarom weet ik eigenlijk niet, want het is toch altijd weer een feestje.Dat grazen tussen de rommel. Moet je kijken wat ik nou weer vond.
Die gekke botjes!
Ze zijn van keramiek en trokken gelijk mijn oog natuurlijk. Pas na een tijdje had ik in de gaten wat het waren, nou ja, hoogstwaarschijnlijk waren.
Messenleggers. Kan niet anders.
Ik stelde me er de gedekte tafel bij voor. Het gezin dat er bij hoorde. Vast een beetje typische lui :-)

De verkoper vroeg er te veel geld voor, ik had mijn enthousiasme voor me moeten houden. Maar voor straf heb ik ze niet gekocht. Ha!

Ik maak ze gewoon zelf.
zijstrook

augustus