1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Stilleven met blauwe dop.

Nou ja, ik heb er nog geen zin in hoor, maar dat is elk jaar zo.  Wij zijn mooiweerrijders. Onze paradepaardjes staan de hele winter op stal. Voor dagelijks gebruik rossen we gewoon onze ouwe krakkemikkige af.  Zoals elke stadsbewoner wel zo’n beetje doet.  Een mooie fiets is zo verdwenen.
Dat is echt niet iets van de laatste tijd hoor. Veertig jaar geleden werd mijn eerste al gestolen. Een kleine blauwe. Hij stond te glimglimmen tegen een boom terwijl ik voor een stuiver snoep ging kopen.  En toen ik terug kwam met mijn trekdrop wassie weg.

Enniewees. Daar wou ik het eigenlijk ook niet al te lang over hebben. Want ik ga dus een eindje fietsen. Ondertussen post ik even een stilleven met blauwe dop. En dan later de zussen, okee?

UpdateDe zussen zijn klaar


| Anneke | 03-04-2005 |zeg ook 's watTot straks!

Reactie van: brechtjevoor een stuiver kon je een zakje zwartopwit kopen, of een trekdrop (zoet), of een atlasdrop (zout) of een puntje harde stroop waarom een papiertje was gerold.
(uit de serie; opa vertelt)

Reactie van: hansbohohoh!
maar zeg aub nooit meer ‘enniewees’!

Reactie van: Joli(e)@ Joli(e)

Ow, nou solly hool…..

Reactie van: zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.