nav


[2005]
[nieuwe site!]
[januari]
[2004]
[december]
[november]
[oktober]
[september]
[augustus]
[juni]
[mei]
[april]
[maart]
[februari]
[januari]
[2003]
[december]
[november]
[oktober]

[nieuws]
[wat is dit?]
[home]
In deze nieuwsrubriek staan summier wat toevoegingen en uitleg bij veranderingen. Heeft u suggesties of vragen, dan nodigen wij u van harte uit om te reageren. In ons gastenboek, of per email als u dat liever heeft. (Complimentjes graag in drievoud....... )

Februari 2005
20.02.05 We zijn weer begonnen! In een nieuw jasje. Met een iets andere opzet. Komt dat zien :-)

01.02.05 Mijn zus en ik gaat een tijdje dicht.
Voorlopig zijn we er twee weken niet. Daarna gaan we bedenken of we het al een beetje missen. Goede redenen om door te gaan kunt u in ons gastenboek schrijven. Maar we beloven niets.

Januari 2005
Na de feestdagen, het visitezitten en het net iets te veel eten zijn we blij dat we weer gewoon kunnen doen. En ook al is het al te laat want het mag geloof ik maar tot 6 januari: Gelukkig Nieuwjaar allemaal.

November 2004
Eigenlijk geen nieuws. Alles gaat maar door en door. Dus wij ook. Gezellig!

Oktober 2004
Hoera, hoera. Tweewerf hoera. We zijn terug van vakantie en we bestaan een jaar. Reden voor een fijne vakantiespecial. Een kleine evaluatie zou misschien op zijn plaats zijn. Maar ach hee, het is geen werk! We vinden het nog steeds leuk. En het komt onze relaasie zeker ten goede. Felicitaties mogen per gastenboek :-)

September 2004
Zo, bijna een jaar!

Augustus 2004
Nou, we zijn er weer. Gelijk lekker veel onderwerpen. Want er valt altijd wel wat te vertellen over een ditje of een datje. En wat ik volgens mij helemaal nog niet verteld had: elke zaterdag updates!

Juni 2004

Mijn zus en ik gaan op vakantie. In juli dus geen nieuwe updates. Maar we komen terug. Hou ons in de gaten.

Mei 2004

22.05.04 Hè, hè, daar zijn we weer!
16.05.04 Ja, sorry hoor, maar mijn zus is pas vandaag terug van vakantie. En heeft dus eerst wat tijd nodig om bij te komen, dat begrijpt u. En een paar wassen te draaien natuurlijk. Nog even geduld dus. Maar we komen terug. Dat beloof ik U.
08.05.04 Deze week geen nieuwe onderwerpen. We hebben een weekje vrij. Volgende week (de 15e) zijn we weer present.
01.05.04 Alweer een nieuwe maand. Mijn zus en ik weten van geen ophouden. Of misschien toch. Want deze week vertellen we u nog over onze tv-ervaringen en over koffie, maar je kan merken dat we een beetje moe zijn. Dus lassen we even een pauzetje in. Hebben we wel verdiend. Vinden we zelf.

Maart 2004
06.03.04 De zesde maand alweer. Maar behalve dat is er geen nieuws. Eigenlijk.

Februari 2004
06.02.04 Een van onze camera's was niet in orde. Gelukkig doet ie het nu weer. We gaan proberen deze maand meer onderwerpen per week te doen.

Januari 2004
09.01.04 Niks nieuws eigenlijk. Alleen maar een nieuw maand begonnen. Wel weer met onze uitleg erbij. Vanaf nu weer wekelijks up-dates.

December 2003
20.12.03 Een laatste update voor dit jaar: een kerstspecial. Met tekst en uitleg maar weer, want dat is veel gezelliger.
13.12.03 Deze maand maken we alleen foto's. Eens kijken hoe dat werkt.
Om mensen de gelegenheid te geven te reageren hebben we een gastenboek toegevoegd.
Een nieuwsrubriekje geeft wat uitleg over het een en ander.

November 2003 - We gaan verder op dezelfde wijze als in oktober. Foto met verhaaltje, af en toe valt er nog wat meer te zien of door te klikken.

Oktober 2003 - Start van het project. We maken foto's en een klein verhaaltje erbij.