zijstrook

augustus
inhoud
   
04.08.05   07.08.05  
Lopen, lopen Soms heb je dat

We lopen heel wat af vandaag en ondertussen praterde praat. Eerst wilde je niet naar de galerie waar je tweede serie van de zomerexpositie te zien is.Je werk zou niet goed tot zijn recht komen, het voelde niet helemaal goed volgens jou.
Maar omdat we toch graag lopen gaan we het toch. Kwebbel kwebbel, loop loop, daar is het al.Tsss... tis niet zo erg als je vertelde maar ergens toch ook weer erger. Hebben ze er drie tafeltjes neergezet die geschuurd en gelakt moeten worden, zomaar voor jouw werk dat daar sowieso al niet zo denderend overkomt. Sielig hoor!


De ene expo is de andere niet. Ik vond die presentatie toch al wat stijfjes. Tenminste dat was het dat me een beetje dwars zat aan deze uitstalling. Alles even netjes.De dingen die ik maak moet je eigenlijk van dichtbij zien, binnen een eigen context, zodat je ze als kleine schatten kunt koesteren.
Of juist in een levendige omgeving, zoals toen in de winkel van Sandra.
Een tentoonstelling is eigenlijk een beetje statisch.

Ik merk dat ik op mijn diverse websites wat betreft levendigheid beter uit de voeten kan. Ik kan dingen in ontwikkeling laten zien. Of zo presenteren dat je er heel dicht met je neus op lijkt te zitten.

Maar ja. De dingen in het echt zien, dat is toch je ware.
Misschien moet ik eens een list verzinnen.
Een soort tupperwareparty houden bijvoorbeeld, met mezelf als charmante gastvrouw :-)

zijstrook

augustus