zijstrook

april
inhoud
   
17.04.05   17.04.05  
Puzzelen of dierentuin? Altijd dat gesleep hè!

Het klopt allebei want ik was in de dierentuin en kocht een dieren-drie- dimensionaal puzzel. Het was een regenachtige dag maar met zoveel overdekte hallen is dat tegenwoordig geen probleem meer.Ik weet niet hoelang het oceanium al bestaat maar ik liep daar voor het eerst. Daar zwemmen in een levensgroot aquarium de neerkijkers. Die zijn dus echt bizar, zilveren platte vissen die inderdaad neer kijken, lijkt me eigenlijk wel logisch.Helaas hadden ze daar geen puzzels van anders had je daar nu gelijk een beeld van kunnen krijgen.

Dat is wel de pest van de lente hoor. Dat je altijd zo'n aandrang krijgt.
Je hebt zin in een nieuw kapsel. Loopt met kippevel rond omdat je perse dat nieuwe, nog veel te dunne, bloesje aan wil.En in huis moet ook alles ineens weer anders. Gisteren alle spullen uit de werkkamer naar mijn slaapkamer gesleept. En andersom natuurlijk.Aan het eind van de dag was ik helemaal gesloopt. Want je hebt niet alleen het slepen hè. Maar ook het gepuzzel van wat waar moet, en de stof en de rotzooi die ineens overal achter en onder vandaan komen.

Toen ik dan eindelijk moe en voldaan in mijn bed lag realiseerde ik me dat ik hier tien jaar geleden ook mijn bed had staan, en in het andere kamertje dus ook mijn werkruimte had. Pfff. Wat een gedoe he :-)

ps. muis over de plaatjes voor hoe het er eerst uitzag.
zijstrook

april