1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Geintje. | TERUG | Intuitie >>


De zussen slaan weer toe.

So mensen. Daar was ik weer. Het duurt best lang hoor zo’n IDkaart ophalen. Maar aan stukgelezen leesmappen doen ze niet in het stadhuis. Dus ik had de gelegenheid de zaken daar eens grondig te bestuderen. Dat zou mooi geweest zijn, als er ook iets gebeurde. Maar iedereen bleef rustig. De mensen aan de balies deden traag hun werk. Van bureaucratie wordt je murw, op den duur.
Nee, dan mijn zus en ik. Wij hebben weer de nodige avonturen beleefd. Zo vertellen we openhartig over onze gekke gewoontes. En wie wil weten hoe het met de boom afgelopen is, daar hebben we ook een stukje over. Metamorfose. Maar die van haar is natuurlijk en vol belofte, de mijne treurig. Ik mis de boom. De helft dan toch.
Soms hebben mijn zus en ik nog wel eens wat te vertellen over oude afleveringen. Dat noemen we voor het gemak maar het vervolg. Maar zij vervolgt iets heel anders dan ik hoor. Dat jullie daar niet van in de war raken.


| Anneke | 11-09-2004 |zeg ook 's watEindelijk iemand die ook de pas-gewassen-was temt aan de waslijn! Ik sorteer ook echt werkelijk alles. Soms vraag ik me dan wel eens af waar die sorteermanie vandaan komt. Het is toch geen eng syndroom ofzo he!

De geweldige pan staat NU op mijn ellenlange verlanglijst!

Reactie van: JudithDe aanblik van ‘de aankoek’ ga ik niet licht vergeten… brrr.
Maar een wonderpan dat is het!

Reactie van: cockiemoederkoek nog an toe

Reactie van: sasWe are never so defenceless against suffering as when we love. by online roulette

Reactie van: online casino gamesCommenting is not available in this weblog entry.