1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Pluspunten op zondag (7).

Lang geleden merkte iemand op dat ik een fiere houding had met mooie rechte schouders, maar dat ik toch altijd met mijn hoofd gebogen liep.
Die opmerking gaf me een onbeschermd gevoel. Met mijn trotse houding had ik mijn verlegenheid willen verhullen. Nu bleek dat die juist erg zichtbaar was.
Ik leerde mezelf mijn hoofd rechtop te houden. Voor zover mogelijk natuurlijk, want het oprapen van dingen gaat altijd door. Toch lukte het me mijn houding aanmerkelijk te verbeteren.
Veel later begreep ik pas dat het nou juist precies kenmerkend voor mij is. Deze mengeling van brutaal en schuw tegelijk. Dezelfde mix die me een paar weken geleden overmoedig deze serie deed aankondigen en me nu kopschuw maakt.

Zal ik mijn schouders nou wel of niet. Kan deze foto wel, of staat het juist gek. Moet ik hier wel mee doorgaan en wat ik wil ik nou eigenlijk zo nodig met die kijk dit ben ik maar ik wil niet dat je me ziet pluspuntenserie.

Twijfel is een bang mannetje dat probeert de wipwap in het midden stil te houden. Het is een heel vermoeiend mannetje. En weinig interessant ook want hij heeft het zo druk met het stil houden van de wip dat hij vergeet wat hij in evenwicht probeert te houden en waarom. Daarom:

Ik ben trots op mijn schouders en ze mogen moeten vooral ook gezien worden. Zo. Opzouten met dat mannetje!


| Anneke | 11-12-2005 |zeg ook 's watVolgens mij is het een bang wipwap vrouwtje - mannetjes zijn in de regel niet zo dubberig. Prima schouders inderdaad!

Reactie van: MoniekieIk vind het een leuke serie, wou dat ik em bedacht had :) Ik zeg: Doorgaan, onddanks de twijfel.

Reactie van: Annarechte schouders is zeker een pluspunt. Keep up the spirit. :-)

Reactie van: Ellen ReithF E R M   !!!

Reactie van: berta ...Mooi uitstekende clavicula heb jij!!;)

Reactie van: estherCommenting is not available in this weblog entry.