1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Extra. | TERUG | Bomen. >>


Lieve Henriette en Hannah ook.

Ik ben niet zo van de stokjes hoor. En muzikale al helemaal niet. Ik luister naar van alles maar heb geen speciale interesse geloof ik. Koop nooit CD’s en ga zelden naar concerten. Het laatste concert dat ik zag was in de Doelen.

Wij zaten achter het orkest. Dat is goedkoper en je komt ten slotte om te luisteren. Ik herinner me dus voornamelijk achterhoofden van musici. In de verte tegenover ons zat een man mee te dirigeren. Eerst nog bescheiden, maar hij werd allengs enthousiaster. Na een tijdje ging ‘ie er zelfs bij staan. N. zei nog dat hij dat in gedachten ook deed, dat hij dat best zou willen doen, zo lekker met brede armgebaren meedirigeren. Maar ja.
Ik herinner me ook vooral dat ik een van de jongste aanwezigen was. Zoveel te meer spijt had ik van mijn uitbundige rode bloes, want dat blijkt typisch een kledingstuk voor oudere dames. Dat fleurt natuurlijk nog een beetje op als je almaar grijzer wordt. Want je wordt niet alleen droger hoor, als je ouder wordt, je verliest ook kleur.
Wat ik trouwens nog zo leuk vond was de inrichting van de lounge. Die idiote kroonluchters en die skaileren rechthoekige bankjes. Zo is het daar al eeuwen. En je hoopt dat ze er nooit maar dan ook nooit gaan restylen.

Van het concert zelf weet ik dus niets meer. Ik ben geloof ik nogal een muziekbarbaar. Daarom laat ik het stokje maar aan me voorbijgaan. Aan iemand die het wel leuk vind.


| Anneke | 10-01-2005 |zeg ook 's watHihihi, vind het erg typerend dat je naar een concert gaat, achter het orkest gaat zitten, want je komt om te luisteren, maar je verslag is volledig visueel. Weet je nog wat je gehoord hebt?

Reactie van: AmiekOp de bodem van de zee heb je ook geen muziek, dus eigenlijk is het heel logisch dat zeekomkommer een muziekbarbaar is, niet? ;-)

Reactie van: Anne-FloorIk ben toch wel tevreden hoor;-)

Reactie van: henrietteIk doe’t wel, maar dat is omdat ik dan eens lekker door kan ratelen over mijn computer…

Reactie van: Joli(e)je hebt je dilemma wel elegant opgelost….

Reactie van: hansbZou best een leuk experiment zijn, naar hetzelfde concert gaan en kijken, er een verslagje over schrijven en kijken of mensen het herkennen als hetzelfde concert…

Reactie van: Amiek@ Amiek
Ja, zo zou ik er misschien nog achter kunnen komen wie de dirigent was, of welke stukken er gespeeld werden ;-)

Reactie van: anneke zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.