1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< serieus | TERUG | foto >>


Kost niks, maar dan hebbie ook niks ook!

Ik ben analytisch van aard en pluis de dingen meestal uit tot ik ze begrijp. Of in ieder geval het gevoel heb dat ik ze begrijp. Meestal lukt dat. Soms niet. Ik kauw mijn hersens er op stuk maar kom er niet uit. Na een tijdje wordt mijn innerlijke beoordelaar moe. Dan werkt ie niet meer. Ik weet niet meer of iets goed of slecht is en waarom dan wel of niet.

Met die innerlijke beoordelaar heb ik al mijn hele leven ruzie. Hij is te gevoelig en laat me in de steek op cruciale momenten. Was het nou maar gewoon een bi-metaaltje. Dan belde ik Leo de loodgieter en liet ik het vervangen. ‘Hij werkt weer perfect mevrouwtje’, zou Leo dan zeggen, en dat zou me dan het luttele bedrag van 48 euro kosten. Zo eenvoudig.

In plaats daarvan moet ik me behelpen met die holografische wonderdokter van tv. Met een mengsel van common sense, kwinkslag en overredingskracht lost ie problemen op. En dat doet ie met de vingervlugheid van een goochelaar. Geweldig! Tot de uitzending afgelopen is, en de dokter zelf oplost. Zit je weer mooi alleen op de bank. Met je kaduuke innerlijke beoordelaar.


| Anneke | 26-02-2004 |zeg ook 's watniks zeggen hoor!

Reactie van: anneke zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.