1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

| TERUG |


De kracht van de grote baas.

Ondertussen ben ik bezig met een Groot en Ingewikkeld Ding. Het vordert langzaam omdat ik er maar één keer per week aan kan werken.  Dit omdat de afstand tussen ding en oven niet te groot mag zijn om vervoerstechnische redenen. Die oven staat in het gebouw van de SKVR. 

Het is mijn eerste Grote en Ingewikkelde Ding.  Het gejammer is dan ook niet van de lucht.  De problemen die je tegenkomt! Zwaartekracht en uitdroging en hoe je er op het laatst nog bij kunt enzo. Man, soms lig ik er wakker van!

Gisteren kwam de grote baas nog kijken of het allemaal wel goed zou gaan, baktechnisch gezien. Op z’n gemak kwam ie aangeslenterd. Hij keek een seconde of twee naar het Ding. ‘Geen probleem’, zei hij. Zoals alleen een grote baas dat zeggen kan.  Daarna slenterde hij weer terug. Ik heb geslapen als een roos.


| Anneke | 10-11-2004 |zeg ook 's watHet was links gezien vanaf jouw kant van het internet! :-)

Reactie van: cockieHaha, ja dat zal het geweest zijn :-)

Reactie van: zeekomkommerWat een schoonheid…

Reactie van: elianeinderdaad een beauty!

Reactie van: jacqDeze maand word ik 45. Maar ik ben nog geen spat veranderd hoor ;-)

Reactie van: zeekomkommerZo mooooi!

Reactie van: zeppoThe scientists in question seem to me to confuse the Author of Nature with the Editor of ‘Nature’; or at any rate to suppose that there can be no productions of the former which would not be accepted for publication by the latter. And I see no reason to believe this. by online blackjack

Reactie van: casinoCommenting is not available in this weblog entry.