1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Aflevering zus en zoveel.

Hier in huis is de storm weer een beetje gaan liggen. Zo met het zonnetje erbij is het bepaald aangenaam. Dat is te merken aan mijn humeur zeg!

Vandaag weer met veel plezier aan Mijn zus en ik gewerkt. Gelukkig.  Trudie was vroeg met haar foto’s van de week omdat ze een weekendje weg is. Waar ik helemaal niet jaloers op ben hoor. Ik hoop alleen dat het regent in Zuid-Limburg ;-)
In ieder geval had ik lekker veel tijd om na te denken wat ik nou eens zou doen met het onderwerp restjes.  Het idee voor de oude besjes diende zich gisterenmiddag spontaan aan toen ik bij Bas van der H. was.

(Ja, ik kom in alle supermarkten behalve AH. Dat vind ik zo’n nodeloos duur concern. Net de Bijenkorf, daar hou ik ook niet van. Al hebben ze daar wel erg lekkere gebakjes met fruit en amandeldeeg of hoe je het noemt.
Jammer dat ze tegenwoordig van die soepkommen gebruiken voor de cappucino. Krijg je zo’n hele sloot koffie en een piepklein gebakje d’rbij, en dan hebben ze ook nog van die idioot grote gebaksbordjes. Ik vind dat een gebakje op een passend schoteltje geserveerd moet worden en dat het altijd groter moet zijn dan het kopje koffie. Maar moet je zien hoe dat eruit ziet. En dan nog zo’n spatjes hebben. Tssk!)

O, en er waren deze week zelfs meerdere dingen om vrolijk over te zijn. Dus ik had maar te kiezen. Wat een geweldige luxe :-)


| Anneke | 15-01-2005 |zeg ook 's wat“In mijn koffiekopje zit altijd nog een laatste slokje.”
Altijd. Al-tijd bij mij ook. Mijn collega’s maken er zelfs grappen over.
Fijn weer, de zussen.

Reactie van: Mereldat van die buitenproportionele koffie en kleine gebakjes op grote schotels heet sjiek! en da’s af en toe best lekker, maar: af en toe dus.

Reactie van: hansbo ja, vergeet ik nog die laatste slokjes.
blijkt wetenschappelijk onderbouwd te zijn: vrouwen laten altijd een laatste slokje achter. wel makkelijk als je niet meer weet welk kopje van wie is. maar dan natuurlijk alleen in een gezelschap van 1 man en 1 vrouw. nou ja, ik dwaal af…

Reactie van: hansb@hansb: niet in huize bouncing. Daar laat de man een slokje achter en niet de vrouw. Daar heb ik erg aan moeten wennen. Ik stuiter namelijk overal en met nog een laatste slokje in een kopje, is dat erg lastig….

Reactie van: MoniekieIk vind dat wel een fijne combi anders, veeeel koffie en klein taartje. Mijn vetrollen zijn er ook zeer content mee;-)

Reactie van: odetteOh, ik HOU ervan om koffie te drinken uit zo’n reusachtige soepkom. Vraag mij niet waarom, dat is gewoon gewéldig leuk, en al. :-D

Reactie van: LiesbetIk ga ook zelden naar de AH, meestal begin ik bij de Aldi en de Lidl, wat ik mis haal ik elders wel bij. Of ik ga naar de groothandel. We hebben wel altijd brood van de bakker en ik drink mijn kopje altijd leeg. Daar heb ik ook voor betaald, kom nou;-)

Reactie van: henrietteik lik ook altijd mijn bord af

Reactie van: sasMmm ziet er goed uit en van cappuccino in een grote mok houd ik helemaal. gebakje ziet er ook lekker uit.

Reactie van: PollieCommenting is not available in this weblog entry.