1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Zussen.

Soms moet een Zeekomkommer even een tijdje onderduiken. Dat geeft niks, dat is goed voor haar teint. En voor wie het hier een beetje stilletjes vindt, die kan even bij Mijn zus en ik langs. Nu reeds een half jaar in de lucht, met elke zaterdag nieuwe onderwerpen.  Waar halen we ‘t vandaan!

(Zo. En nou als de sodemieter naar de Hema!)


| Anneke | 27-03-2004 |zeg ook 's watWorst?

Reactie van: zeppoNee, papier voor sollicitatiebrieven.

Reactie van: Zeekomkommerklaar voor onder water?

Reactie van: sassollicitatiebrieven???
schrijft dat lekker, zo’n streeptompouce??

Reactie van: JasJas, die streeptompoucen zijn de zoetgestreepte sokken die mijn zus bij de Hema kocht. Op die zussensite staat onder de foto’s (klik)
Als het goed is kan je daar op klikken en krijg je tekst en uitleg. Toch?

 

Reactie van: ZeekomkommerJawel, maar ik moet bij de hema altijd aan die tompoucen/-poezen denken, en dat had niks met je zus haar sokken te maken, die zag ik later pas. (Heb je al een velletje gebruikt om te solliciteren? Waar dan??)

Reactie van: JasHaha, ik dacht al. Dat Jas die sokken voor tompoucen aanziet.

Vacatures ben ik aan het zoeken. Misschien hebben ze wel een baantje bij de Hema ;-)

Reactie van: ZeekomkommerHaving been teaching ethics for a very long time…I’m struck by how little reference is ever made to the terrible things that have happened in the 20th Century. Ethics ought to be rooted in some idea of the way in which human nature can go wrong and produce these disasters. by online roulette

Reactie van: casino gamesCommenting is not available in this weblog entry.