1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Hema! | TERUG | stokje2 >>


Stokje*.

Ik kreeg van Zeppo een stokje toegeworpen. Geheel conform mijn aard deed ik mijn best het op te vangen. Pas daarna ging ik bedenken wat ik er nou eigenlijk van vond. Nou, ik vind het geloof ik wel gezellig. Moet ik nog wel even de vragen beantwoorden natuurlijk. En nieuwe bedenken. En mensen vragen om het stokje over te nemen. Pfff. Waar ben ik aan begonnen…...

(*Webloggers sturen elkaar stokjes toe. Ze stellen daarin vragen, of tonen hun boekenkast, en ik zag ook er ook eens 1 met gekke ouwe foto’s van de stokkenvanger in kwestie.)


| Anneke | 22-03-2004 |zeg ook 's watEr zijn ook vragenvuurtjes. Dus als je het niet ziet zitten gooi je dat stokje daar toch in? O nee, je vindt het wel gezellig zie ik. Zo’n vuurtje is ook gezellig hoor.

Reactie van: DeniseHaha, een vragenvuurtje. Misschien is dat wat voor een nieuw spreekwoord: Dat gaat als een vragenvuurtje door logland.

Reactie van: ZeekomkommerIt is better to be Socrates dissatisfied than a pig satisfied. by roulette

Reactie van: online casinoCommenting is not available in this weblog entry.