1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Tadaaaa.

Niet dat het programma ons nou zo erg aantrok. Dat er rondleidingen met zaklampen zouden zijn in het Boymans was beslist geen aanbeveling, en ook niet dat er een kookperformance zou plaats vinden. Maar als je zo begint sta je voor je het weet achter je geraniums met je vuist in de lucht te roepen dat het allemaal onzin is. Dus wij zouden naar de museumnacht. Trouwens, die flyers van evenementen beloven toch altijd veel meer dan er waargemaakt wordt. Dus was Boymans gewoon verlicht en rook het er niet naar etensluchtjes.

Het was nog best aardig ook. Al blijft het natuurlijk vreemd. Dat mensen ‘s avonds massaal op musea en galeries afkomen waar ze op gewone tijden niet betrapt zouden willen worden. En dat dat kennelijk te maken heeft met de hoeveelheid herrie die er gemaakt wordt. Dat valt mij altijd zo op. Dat mensen graag willen dat er veel lawaai is. Daar komen ze op af als motten op het licht.

Het leukst vond ik het nog in Tent. Iemand was daar bout voor bout een auto aan het slopen. Alle onderdelen netjes om zich heen spreidend. Dat was een mooi gezicht. En er was ook een archief van dingen. Dat had ik zelf wel gedaan willen hebben. (Ursula Stalder)
Er werd moderne experimentele muziek gemaakt. Nou ja, eigenlijk was het meer geluid. Er zat geen ritme in en weinig vaart ook. De drie mensen die ermee bezig waren hadden ernstige gezichten. Ik denk dat ze vroeger ook medelijden met Donald Duck hadden, of misschien nog wel.
Hoe dan ook had het tot voordeel dat het geluid niet alles en iedereen overstemde waardoor er een prettige ontspannen sfeer hing.

We hebben in totaal zo’n 8 dingen bezocht. Soms was er wat te zien. Soms wat minder. Maar het was overal gezellig. Dat kwam denk ik door het vreemde. Zoals de mensen in de bus de zorgvuldig tot elkaar ingenomen afstand plotseling laten varen en gesprekken aanknopen als die door pech niet meer kan rijden. Of ik had gewoon een goeie bui, dat kan natuurlijk ook.


| Anneke | 01-03-2004 |zeg ook 's wat:-) Nee, met vuist in de lucht achter de geraniums dient te allen tijde voorkomen te worden. Goeie bui of niet, Uw nacht klinkt aangenaam.

Reactie van: mIKeJa, klinkt goed zeg. Ik ben bijna al zover dat ik de volgende editie k wil meemaken. Ik hou wel van gekke dingen, expres of niet.

Reactie van: DimitriI knew he was mortal. by online casino

Reactie van: gamblingCommenting is not available in this weblog entry.