1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Zeekomkommer ziet het weer zitten.

Alleen de kleine lettertjes die gaan niet meer zo lekker. Vooral in de keuken ben ik bijziend.
Ik kook dus vaak met dingen uit pakjes. En ik weet niet waarom maar die dingen zitten bijna altijd in rode, gele of oranje pakjes. Met piepkleine zwarte lettertjes erop.
Kook dit zo en zo lang op zulk vuur. Dat soort werk. En die aanwijzingen kan ik dus niet meer lezen. Nou ja zou je zeggen. Dat is toch niet zo ingewikkeld. Op al die pakjes staat toch hetzelfde. Maar dat is dus niet zo hè.
Ze doen er altijd kleine verschilletjes in. Zo moet je soms 300 ml water erbij doen en soms een paar eetlepels. Of iets moet drie minuten op 660 watt, en een ander ding moet je op hoog vuur net aan de kook brengen.
Nou geloof mij maar dat daarbij nog heel wat fout kan gaan…

Misschien zou ik beter eens echt leren koken, maar zeg nou zelf, een leesbril staat toch veel interessanter dan een schortje.


| Anneke | 22-01-2006 |zeg ook 's watkweet nie, deze staat goed maar ... misschien ook nog een foto met schortje om te vergelijken?

Reactie van: Mirre@ Mirre

Okee, je hebt gelijk. Schortjesfoto staat erbij…

Reactie van: zeekomkommerAllebei mooi !!!

(ik heb tegenwoordig een soort vergrootglas in mijn portemonnaie om in de winkel de pakjes te kunnen lezen om te weten wat er in moet ...)

Reactie van: berta ...Ze staan je allebei erg goed. Dus bij het koken zou ik voortaan het schortje aandoen en de leesbril opzetten. Het zou me niet verbazen als dan blijkt dat je niet eens echt hoeft te leren koken.

Reactie van: JoopWat ben je toch een leuk wijffie, inclusief brilletje en schort. :-)

Reactie van: cockieinderdaad…...en daarom heb ik ze ook in verschillende kleuren en maten. Want…....ik wil tenslotte wel zien wat er op staat.

Reactie van: EllenIk vin het schortje ook wel wat hebben hoor!

Reactie van: Annaik heb een gebloemd schort, rode rozen. Staat toch ietsjke gezelliger. Maar mijn hoofd is dan weer minder gezellig.

Reactie van: elianeik zou het bij het schortje houden!

Reactie van: hansbNu kan ik niet meer kiezen, ze staan je allebei goed ... da’s een extra pluspunt ;-)

Reactie van: MirreCommenting is not available in this weblog entry.