1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Peng! | TERUG | Groei >>


Pluspunten op zondag (8).

Tot diep in mijn dertigste heb ik een kindermaatje gehad. Dat veranderde snel toen ik stopte met roken. Ik kwam ruim twaalf kilo aan. 
Oh, er kon best wat bij hoor, bij dat kleine maatje. Toch was het wel zo’n toename dat ik mijn zelfbeeld moest bijstellen.
Mensen die me tot dan toe groot voorgekomen waren leken ineens kleiner dan ik, of toch in ieder geval een maat of twee gekrompen. ‘s Avonds bij het televisiekijken nam ik het nieuw verworven spek tussen mijn handen en zei hardop: dit is nu mijn buik. Het wende maar slecht.

Inmiddels heb ik mijn gewicht weer tot een alleszins aanvaardbaar niveau gebracht door met stalen discipline te bewegen. Jammer genoeg is mijn eetdiscipline meer van elastiek.
Dat wil zeggen. Rond Sinterklaas heb ik me uitstekend in weten te houden. Slechts één pakje marsepeinen fruit op en dat nog doordat Cockie me op het idee gebracht had. Maar afgelopen week ben ik me al te buiten gegaan aan diverse soorten kerstkrans, heb ik een appeltaart gebakken en op één avond een hele doos zeefruit verorberd. Voor de komende tijd vrees ik het ergste.
Dus.
Nu het nog kan.
Pluspunt van vandaag: mijn buik :-)


| Anneke | 18-12-2005 |zeg ook 's watprima buik niks mis mee zeker een pluspunt.

... als je het zo bekijkt .... ik heb handen vol pluspunten ;p

Reactie van: MirreZie ik daar twee afkledende lengtestrepen?
Wat een geweldig effect :-)

Reactie van: cockieNog niet gereageerd hier, maar nu vind ik dat het even moet, je hebt een prachtig buikje ;-) en bent nu ook al onderwerp in mijn log, ik hoop niet dat je het erg vindt ;-)

Reactie van: riaJanuari is de lijnmaand, december is de aankommaand.
Dat is gewoon zo.

Reactie van: RenesmurfZeefruit… ja onweerstaanbaar natuurlijk!

Reactie van: Theoik ben natuurlijk een purist, maar hoe zo pluspunt buik? ik zie eeen leuk en inderdaad afkledend truitje, geen buikje, dus is truitje hier pluspunt.

Reactie van: hansbToegegeven het is een truitje van het afkledende soort. Maar zeg nou zelf, hoeveel buik kan je nou helemaal afkleden met een aardig truitje?

Nou dan!

Reactie van: zeekomkommerNou ik vind dat je buik er mag wezen. Met of zonder strepen :P

Reactie van: AnnaMet de handen in de lucht lijkt het natuurlijk ook strakker.  ;-)
Maar dan nog een prima resultaat.

Reactie van: Roelofen zo van opzij, voor zover van opzij te zien, nomineer ik voor de volgende keer:
de taille

Reactie van: zeppode billen mogen er anders ook zijn..

Reactie van: tammyCommenting is not available in this weblog entry.