1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Pluspunten op zondag (4).

Potverdorie zeg. Dat valt nog niet mee, dat pluspuntengedoe op zondag. O, ik heb wel een hoop pluspunten hoor, maar ze zijn lang niet allemaal geschikt om hier tentoon te stellen. En als ze dat al zijn dan weet ik er vaak ook niet meer over te vertellen dan dat ik er best tevreden mee ben. Dat is tekenend natuurlijk. Zou ik een minpunten op maandagserie beginnen dan zou ik geen ruimte genoeg hebben, ben ik bang.

Neem nou mijn elleboog. Wat moet je daar nou over zeggen? Ja. Ik ben er blij mee. Ik kan er lekker op leunen en hij is niet lelijk ofzo.
Nou is dat op zich natuurlijk al genoeg om tevreden mee te zijn. Ik bedoel, ik ken iemand die heeft een hele rare gerimpelde. En nog iemand die heeft er een putje in. Met een verdikking eromheen. Een soort donut zou je kunnen zeggen.
Nou dan heb ik dus best een goeie. Hij is mooi rond en glad. En ik heb er niets achter zitten.

Dat was een van die dingen waar ik heel lang niets van begrepen heb trouwens. Dan zeiden ze ‘Die jongen van driehoogachter? Nou pas daar maar mee op, die heeft het achter z’n ellebogen’. Waarbij dan zo’n veelzeggend kloppend gebaar op de gebogen arm werd gemaakt.
Maar als je dan die jongen zag van driehoogachter, en achter zijn elleboog ging kijken nou, dan zat daar helemaal niks.
Zo stom!

Achteraf vind ik het helemaal niet gek dat ik mijn eigen metaforen ben gaan verzinnen.


| Anneke | 13-11-2005 |zeg ook 's watTelefoontje!

Reactie van: elianeGemist!

:-)

Reactie van: zeekomkommerGelukkig… Ik zie er bij jou ook niets achter zitten!

Reactie van: Petrahaha. wat een foto!

Reactie van: wiesDe elleboog is niet alleen lichamelijk-funktioneel een kunststukje, het is ook het meest elegante, meest kunstzinnige deel van het menselijk lichaam. Het enige onderdeel waar wij de elegantie van een paard (!) evenaren.
Je foto is helemaal niet slecht. Maar je elleboog verdient meer foto’s in verschillende houdingen en wat meer contekst (arm).

Kun jij het artistieke van je arm zien?

Reactie van: Theoja die van mij rimpelen ook!

(maar ik dacht dat dat normaal was, nou je wordt bedankt, heb ik weer een minpunt op maandag erbij…;-))

Reactie van: zeppoCommenting is not available in this weblog entry.