1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Hoera! | TERUG | Voorbij. >>


Een dag voor appeltaart dus :-)

update:

update 2:

update 3:

laatste dan:

Okee. Je hebt wel es van die dingen. Die vind je dan zelf hartstikke leuk. Maar verder vindt niemand er iets aan. Ze denken. Ja, hallooo zeekomkommer. We weten heus wel hoe een appeltaart er uit ziet hoor. Tsss.
Hebbie niks beters te doen soms.
Ja, nou, eigenlijk best wel.
Maar ik vind dit leuk, ik vind de foto’s mooi en het zonnetje schijnt en straks komt T. thuis en dan heb ik lekker verse appeltaart voor hem.
Er was een tijd dat zoiets eenvoudigs zo mijlenver van ons verwijderd leek, dat ik er vandaag eens lekker driedubbel van ga genieten.
Dus.

(Wie weet komt er straks nòg wel een stukje over klein huiselijk geluk.)


| Anneke | 26-10-2005 |



zeg ook 's wat



Een stukje appeltaart en een stukje huiselijk geluk mevrouw?
Nou graag.

Reactie van: Esther



Appeltaarten met liefde zijn de beste;-)

Reactie van: odette



Hahaha die playdough :-) Nou ik ben ook blij hoor!

Reactie van: cockie



‘k lust ook wel een stukje hoor, een klein stukje. geen cent te veel hoor!

Reactie van: wies



wat schil je die appeltjes mooi vierkant… echt een kunstwerkje zo! en ik kan het eindproduct bijna ruiken…

Reactie van: MirjaM



mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lekker Ik doe altijd rum door de appeltjes lekker grt ans

Reactie van: ans



Ik dacht hetzelfde als MirjaM, maar zij was me voor met reageren.

Ik heb altijd zo’n hekel aan schillen hè, kun je die appels nergens kant en klaar geschild kopen?

Reactie van: Yukiko



Ik ben altijd aan het twijfelen bij het schillen. Eerst doorsnijden of eerst schillen. Gelukkig kan ik niet goed appeltaart bakken dus komt het niet vaak voor!

Reactie van: petra



Dit is dé appeltaart in volle glorie!Heb je er ook een beetje kaneel doorgedaan? De pannelapjes maken het beeld helemaal af…ik ben weer thuis.

Reactie van: Ireen



potverdikie! dat ziet er echt lekker uit. idd mooie foto’s een een best resultaat.

greetz Matthijs

Reactie van: Verwonderen.nl



Vooral die geschilde appeltjes zijn weer een kunstwerkje op zich.

Fijn te horen dat het jullie weer goed gaat. Knuffel em nou niet dood, hè!

Reactie van: Theo



Gefeliciteerd met de jarige én met de geslaagde appeltaart. Veel warmte en gezelligheid gewenst!

Reactie van: AnamCara



bedankt allemaal :-)

Reactie van: zeekomkommer



Maar het is ook heel leuk zo met eten knutselen. Zeker met dit heerlijke najaars weer ... wat doe ik eigenlijk nog op mijn werk?

Reactie van: Naatje



Prachtige foto´s en een prachtige taart!

Reactie van: Amiek



met terugwerkende kracht heel heel heel erg gefeliciteerd met alles!

Reactie van: aafke



Commenting is not available in this weblog entry.