1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Andere tijden.

Dertig jaar geleden. Een bosmeertje waar je heerlijk kon zwemmen. Een hunebed waar ik heb liggen zoenen. Er bovenop in de stralende zon.
Mijn vriendin lag met de hare eronder, maar ik was wat voorzichter. Dat gefriemel onder mijn bloesje daar had ik het nooit zo op. Niet dat je daar veel kans op had met deze jongen. Hij was nog verlegener dan ik.

Ik herinner me zijn naam en dat hij een brommer had. Hij belde me nog een keer op toen de vakantie voorbij was, maar dat werd niks. Ik zat met een rood hoofd verlegen te stamelen, en hij, kilometers verderop, ook. Hadden we toen email gehad woonde ik er misschien nu.


| Anneke | 22-09-2005 |zeg ook 's watBij de hunebedden?

Reactie van: petraDuidelijk geen hunebed-paspoort.

Reactie van: ErwinHihihi. Gniffel gniffel.
Leuk.

Reactie van: MonesVroeger was de communicatie afstand groter dan nu. Mijn man en ik behielpen ons met een telefooncel in Mannheim ofzo.

Reactie van: henriettekan je na gaan waar je aan ontkomen bent;-)

Reactie van: zeppoZo denk ik ook wel eens na over Martijn van het zomerkamp van het WNF… Ach ja… ik ben nu vast veel gelukkiger ;)

Reactie van: YukikoYeah right…......zou je er op vooruit gegaan zijn? :-)

Reactie van: EllenKoffiedik kijken natuurlijk, maar het is toch denk ik echt anders nu. Met MSN en email enzo. Ik weet van mensen die elkaar wel kenden, maar pas door email elkaar echt nader kwamen. Notabene zat daar zo’n tien uur vliegen tussen.
Ze zijn nu getrouwd.
Dertig jaar geleden zou dat niet zo gelopen zijn. Dat weet ik bijna zeker.

Reactie van: zeekomkommerGlimlach van oor tot oor aan deze kant.

Reactie van: AgnesIk denk dat je daar wel gelijk in hebt. Aan de andere kant werd het vroeger misschien wat duurzamer opgebouwd, en werd er minder snel gescheiden dan nu.
Maarja, dat zijn weer van die discussies, he.

Reactie van: EstherCommenting is not available in this weblog entry.