1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Spannende dingen.

Ik ben wel begonnen aan die lompe asbak hoor. Heus. Maar ergens onderweg raakte ik afgeleid geloof ik. Misschien zat ik te dromen. Ik ben nu hier:

En ik vraag het me af :-)

O, en er is goed nieuws voor de liefhebbers van mijn zus en ik. Mijn zus heeft leuke kleedjes gekocht. Ha! En ik ben ook bezig geweest met hele spannende dingen. Het kan dus wel eens duren voor er weer een update komt. We moeten er echt een beetje van uitrusten.


| Anneke | 03-07-2005 |zeg ook 's watje kan er wel leuk sigaretten rechtop in zetten
(weet je nog die feestjes van vroeger waar de sigaretten op tafel stonden in zo’n houdertje?)

Reactie van: zeppoJa super! Voor elke sigaret een gaatje! Ik zou hem zo neerzetten op een verjaardag of feestje, en eens kijken wat mensen ermee aanvangen.

Reactie van: estherOf bloemen. Ik vind het wel een intrigerend ding.

Reactie van: Ellenmaar we zien volgens mij de onderkant. qua asbak dan. hoewel dubbelgebruik natuurlijk wel weer ethies verantwoord is: zo heb je een asbak, zo heb je een sigarettenstandaard. maar wat als je nou een sigaret uit de standaard pakt en opsteekt, waarheen dan met de as? gelukkig rook ik niet, anders zou ik het een serieus probleem vinden.

Reactie van: hansbHet is eerder een nieuw gezelschapsspel

Reactie van: artgrrlCommenting is not available in this weblog entry.