1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Ontrouw!

Ik zal het maar bekennen. In plaats van braaf een stukje te schrijven zoals beloofd heb ik gisteravond bij Flickr zitten spelen. Ik had een heel serietje fotootjes gemaakt. Mooi weer dus veel buiten.
Maar wat blijkt: ik loop nog steeds de hele dag naar de stoep te kijken! Ik dacht nog wel dat het over was. Alleen thuis heb ik opvallend genoeg een fotootje gemaakt waarbij de grond niet het onderwerp is. (Ja duh, als je thuis naar de vloer kijkt moet je natuurlijk meteen gaan stofzuigen.)

Trouwens dat Flickr is ook niet alles hoor. Je kan nou nooit ‘s zo’n verzamelinkje bij elkaar zien. Moet je nog zelf alles op een rijtje gaan zitten htmellen. In een popup dus die moet je wel even toestaan. Klik maar op het plaatje. Dan ga ik nu even poepen.


| Anneke | 22-06-2005 |zeg ook 's watLeuke, vrolijke slippers ;)!

En niks mee met die stoepfoto’s.Leuke serie, alhoewel de binnenfoto’s eigenlijk wel net m’n favorieten van deze serie zijn. Samen met de benen in het gras.

Reactie van: IreneOh, en mag ik nogmaals zeggen hoe ontzettend leuk ik die blauwe-doppen-serie vind? Mijn alltime-favorites!!!!Geweldig zijn ze! Absoluut geschikt om een Ikea-poster van te maken.

Reactie van: IreneGeklikt. Mooi. Jij uitgepoept? :))

Reactie van: EllenToch niet op stoep hè!?

Reactie van: DimitriEen zogenaamde poepup.

Reactie van: cockie@ Irene
Mag best. Vinnik helemaal niet erg :-)

Wat die foto’s uit het serietje betreft denk ik dat je gelijk hebt. De foto in mijn huis en de benen in het gras hebben het mooiste licht.

Reactie van: zeekomkommerBest leuk, die laag-bij-de-grondse foto’s.

Reactie van: EstherIk zat zo te denken: als je zo’n groepje van die ‘thumbnails’ wilt maken hoef je toch niet te html-en? Je zou een aparte set in Flickr kunnen maken. Dan zie je de thumbnails bij elkaar, screen capture maken, even uitknippen en dan heb je een nieuwe afbeelding met een stelletje thumbnails… Idee?

Reactie van: Verbal Jam@ VJ

Ja, dat heb ik met die kleine vierkantjes die hier staan ook gedaan. Maar dat is veel te klein natuurlijk.
Die andere (als je op het plaatje met de vierkantjes klikt dan moet er een popup verschijnen met horizontaal een rijtje van 9 foto’s) die heb ik zelf gehtmdingesd.
Ik wilde ze graag achter elkaar zien. Ik ben nou eenmaal van de verzamelingen hè.

Reactie van: zeekomkommerEn? Lekker gepoept !!!

Reactie van: bertaLaat jij Nelson maar even uit, dan gaan wij wel plaatjes kijken.

Reactie van: AgnesWOW! I love those things you make with the stones in the sidewalk. Love your work, love your photos!
:)

Reactie van: Ana Ventura@ Ana
Thank you. I saw I’m at your linklist.
Ha!
I am going to put you in mine.
Can’t read it but it’s sure worth looking at :-)

Reactie van: zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.