1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)De onvolprezen M.

Hansb vroeg (reacties vorige stukje) of ik M. nog voor ging stellen. Mja. Daar moet ik wel een beetje voorzichtig mee zijn. Ik ben al een soort van buiten mijn boekje gegaan door ongevraagd dat fotootje te plaatsen. Oja, het is leuk en klein en met zo weinig details dat ze met gemak voor haar prinsesselijke dochter door kan gaan. Maar toch.

M. is een collega en vriendin. En als zodanig al meerdere malen hier ter sprake gekomen. Heel in het begin schreef ik een stukje over onze kennismaking. Daarna kwam ze nog af en toe tussen neus en lippen ter sprake. Dat ze kip knipt bijvoorbeeld. Of me zomaar een tas geeft. En er was ook nog een stukje over ons uitje naar het textielfeest.
Dat doen we graag. Uitstapjes maken naar dingen waar onze mannen niet zo’n zin hebben. En ons samen boos maken over de platheid van de wereld. Want ze beweren wel dattie rond is, nou, maar daar merken wij nooit iets van.


| Anneke | 21-06-2005 |zeg ook 's watIk merk wel dat de wereld rond is, toch vaar ik er niet vanaf;-)

Reactie van: henrietteIk was altijd in de veronderstelling dat de wereld een krentenbol was.

Reactie van: Dimitrinou ja en jij staat groter op hr site dan zij op de jouwe, dus dan mag het…

Reactie van: zeppoDe wereld IS rond, maar je slaat hem wel plat met zo’n opmerking!

Reactie van: PoulusMag best wel hoor, zo’n fotootje. Vooral met die kerels op de achtergrond. Bovendien is het fijn een keer onvolprezen te zijn, voor de verandering. Kom daar eens om bij uitzendbureau Allure. Allure nota bene. Het bedrrrrijfsleven, kun je daar niet eens een stukje over maken?

Reactie van: mvCommenting is not available in this weblog entry.