1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Je reinste overmacht!

Deze week geen aflevering van mijn zus en ik. Helaas.
Maar nu kunnen we er echt allebei niets aan doen. Bij mijn zus ligt het internet eruit. Zomaar.
Volgende week zal het wel weer verholpen zijn. Ondertussen hebben we ons wel vermaakt gisteren, want we hebben pannetjes gegeten.
Er waren twee gourmetstellen en de tafel was verdeeld in twee kampen. Het ene kamp is van mening dat je het vlees in de pannetjes op het braadvlak moet bakken, het andere kamp maakt het zich liever wat makkelijker en plempt het hele braadvlak vol met vlees. Zonder pannetjes. Dat gaat sneller en je krijgt meer binnen. Niet moeilijk te raden bij welk kamp ik hoorde natuurlijk. Haha.
Verder ging het er barbaars aan toe. Er werd gevochten om het beste vlees, en het rechterkamp had duidelijk de neiging de kleine tomaatjes voor zich te willen houden. Daar stond tegenover dat wij de wijn hadden. Zo wisten wij ons te voorzien van sauzen, tomaten en andere bijprodukten in ruil voor kleine glaasjes wijn.  Best leuk hoor, pannetjes eten.


| Anneke | 09-05-2005 |zeg ook 's watWij doen altijd heel sociaal ...
Zo vind ik het veel leuker!

Reactie van: bertageen foto’s?

Reactie van: RobAls ik eet heb ik het altijd zo druk dat ik vergeet foto’s te maken. Maar we zien er allemaal nog hetzelfde uit hoor.

Reactie van: zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.