1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Maar dat is echt niet mijn schuld.

Dat de update van mijn zus en ik steeds zo laat verschijnt. Dat komt gewoon door die zus van me. Die soms pas tegen etenstijd haar bijdrage stuurt.  En dan moet ik nog alles webklaar maken. Dus.
Maar het moet natuurlijk vooral leuk blijven, voor onszelf ook hè.  Nou, en dan ga je op een dag als vandaag liever lekker in de tuin zitten ipv achter de computer, of ervoor, hoe je het noemen wilt. Dat snap je.
Trouwens, volgende week wordt het nog later.  Dan wordt het niet eerder dan maandag. Maar dat komt dan weer door mij. Ik ga namelijk een paar dagen naar het zuiden.  Begin maar vast te duimen voor een lekker weertje. En een voorspoedige genezing van de voet natuurlijk.
Al zouden complicaties en aanhoudende regenbuien me niets verbazen. Met het geluk dat ik de laatste tijd heb. Daarom staan er naast regenjas, paraplu en extra sokken ook een flesje van het een of ander, een paar fijne boeken en een pak speelkaarten op mijn lijst.  Desnoods gaan we met de bus naar Aken. Ik ben best wel weer toe aan een nieuwe beha.


| Anneke | 24-04-2005 |zeg ook 's watVeel plezier, Anneke !!!

Reactie van: bertaHet wordt gewoon mooi weer - kom op, dan is het meivakantie en ik heb een goed-weer-bestelling gedaan.

Reactie van: MoniekieAken, altijd goed!
Veel plezier en rust maar eens lekker uit!

Reactie van: Anne-FloorVinnik ook. Hoor!

Reactie van: cockieheeeeee, wij gaan ook naar het zuiden - met de hemelvaart dan :-))

Reactie van: postkuipHet is altijd de ander zijn schuld. Ik heb zo’n vriend.  Het is per definitie altijd zijn schuld…tenzij ik in een nobele bui ben en ik anders beweer…

Reactie van: Annaik duim voor zonneschijn
en bh’s die stevig zijn
(en mooi)

Reactie van: zeppowat een crime “nieuwe beha’s”,
In ieder geval fijne dagen gewenst.

Reactie van: EllenIk hou niet van BH’s, vind het ondingen. Maar ik heb ze nu eenmaal nodig, zonder gaat het zo hangen en dat is nu ook weer niet de bedoeling.

Reactie van: YukikoHeb je m’n troostpakket al binnengekregen?

Reactie van: Joli(e)Ik vind het erg lastig om een goeie insteek te vinden hier. Mijn kennis van BH’s is zeer gering.

Reactie van: DimitriAch ja, zussen.

Reactie van: RubenCommenting is not available in this weblog entry.