1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Dit is ‘m!

Gisteren mijn spulletjes weer opgehaald uit Haarlem.  Wat is het toch een heerlijk winkeltje die Roozenbottel. Er was een bankje voor de deur. Er was Zon, Senseo en Chocoprins en almaar glimlachende mensen. Pfoe.
Op de valreep kwamen Alexandra en Astrid ook nog even langs. Alexandra kocht de tas waar ik ook mee had staan flirten.  Haar stond ‘ie beter. Maar ik heb deze:

Toevallig was ‘ie in al mijn hebbendromen niet voorgekomen. Dat waren die andere. Die leuke, met het hert, of die lieve met die rozen. Uiteindelijk koop je dan toch een tas die bij je pas.  Nuchter, helder maar wel met een kroontje :-)


| Anneke | 02-04-2005 |zeg ook 's watOok zo’n moeite met glimlachende mensen? Probeer er eens om de drie zinnen “oh my god!” bij te denken. oomaigotjes noemen wij zulken bij ons.

Reactie van: elianehet ziet er uit als een royale tas.
(we moeten er nog één aanschaffen voor als dochter L jarig is).

Reactie van: hansbStoere tas! Leuk kleurtje ook! :)

Reactie van: sterrieIk vind het ook een leuke tas. Vooral dat kroontje en het stuurrad natuurlijk;-)

Reactie van: henrietteCommenting is not available in this weblog entry.