zeg ook 's wat
Die gaan we zeker uitproberen!
Snufjes snap ik trouwens ook niet…
Je hebt snufjes, die zijn droog,
dan heb je wolkjes en scheutjes, die zijn nat, en klonten zitten ertussenin.
Da’s alles.
Oh en met dadels en steranijs of wat sinasappelrasp erbij, lijkt het me ook heel lekker…
Ja, dat jargon dus. Nooit es een fijne feitelijke hoeveelheid! Om de senuwe van te krijgen.
Wat een flinke mep is dat weet ik wel. Maar dat staat er dan weer nooit in hè, in een recept.
Reactie van: zeekomkommer
nix jargon, gewoon op gevoel, intuïtief zoals jij je Dingen maakt.
maar rozijnen in plaats van noten?
Nee joh gekkie.
Rozijnen erbij. Niet ipv.
Alleen maar rozijnen is toch helemaal niet lekker!
Wacht, ik schrijf ‘t er gelijk even bij.
Reactie van: zeekomkommer
Jezus. Met de vorige foto nog vers in het geheugen zie ik deze woordencombinatie: ‘Smakken, zuigen, kreunen’
Je doet erom!
*voelt zich een beetje pervers, nu*
@ jessie
En ik heb dat dus zelf niet in de gaten hè!
Echt niet.
:-)
*vraagt zich af wat dat te betekenen heeft*
Reactie van: zeekomkommer
Ik zal mijn cursus psychologie, hoofdstuk Freud eens bovenhalen. :)
Je lijkt die domestic goddess wel, hoe heet ze, die engelse. Die smakt en kreunt ook. En dat voor (inter)nationale televisie…Je hebt dus een glorieuze culinaire toekomst in het verschiet :D
Commenting is not available in this weblog entry.