1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)





zeg ook 's wat



Die gaan we zeker uitproberen!
Snufjes snap ik trouwens ook niet…

Reactie van: Anne-Floor



Je hebt snufjes, die zijn droog,
dan heb je wolkjes en scheutjes, die zijn nat, en klonten zitten ertussenin.
Da’s alles.
Oh en met dadels en steranijs of wat sinasappelrasp erbij, lijkt het me ook heel lekker…

Reactie van: sas



Ja, dat jargon dus. Nooit es een fijne feitelijke hoeveelheid! Om de senuwe van te krijgen.
Wat een flinke mep is dat weet ik wel. Maar dat staat er dan weer nooit in hè, in een recept.

Reactie van: zeekomkommer



nix jargon, gewoon op gevoel, intuïtief zoals jij je Dingen maakt.
maar rozijnen in plaats van noten?

Reactie van: hansb



Nee joh gekkie.
Rozijnen erbij. Niet ipv.
Alleen maar rozijnen is toch helemaal niet lekker!
Wacht, ik schrijf ‘t er gelijk even bij.

Reactie van: zeekomkommer



Jezus. Met de vorige foto nog vers in het geheugen zie ik deze woordencombinatie: ‘Smakken, zuigen, kreunen’

Je doet erom!
*voelt zich een beetje pervers, nu*

Reactie van: jessie



@ jessie

En ik heb dat dus zelf niet in de gaten hè!
Echt niet.
:-)

*vraagt zich af wat dat te betekenen heeft*

Reactie van: zeekomkommer



Ik zal mijn cursus psychologie, hoofdstuk Freud eens bovenhalen. :)

Reactie van: jessie



Je lijkt die domestic goddess wel, hoe heet ze, die engelse. Die smakt en kreunt ook. En dat voor (inter)nationale televisie…Je hebt dus een glorieuze culinaire toekomst in het verschiet :D

Reactie van: mieb



Commenting is not available in this weblog entry.