1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Dopje | TERUG | Zondag. >>


Huishoudelijke mededeling.

Wegens aanhoudende drukte, maar vooral omdat ik gisteravond op de bank in slaap gevallen was, is de fotozus zaterdag uitgesteld tot zondag.
Ik hoop hem klaar te hebben tegen de tijd dat jullie morgenochtend uit jullie warme bedjes rollen en met een eerste kop koffie een rondje maken. Het spijt me niet trouwens, ik ben lekker uitgerust vandaag.

Update: Nou hij staat er weer op hoor, de wekelijkse update van mijn zus en ik. Ik heb alleen geen puf meer om er ook nog een verhaaltje omheen te breien. Daarom een eenvoudige opsomming van de onderwerpen: 

1. Rotterdam waar ik woon maar zij niet zodat haar verhaaltje iets korter is (en heel ergens anders over gaat). 
2. Spelletje doen we niet zo vaak meer sinds de kinderen groot zijn. En geloof me na ruim tien jaar ganzebord en aanverwanten heb je daar wel genoeg van ook. Maar soms laten we ons nog verleiden.
3. Souvenirs die rommel leuke spulletjes die we meebrachten uit Kreta, doen we daar nou nog wat mee?

(En nu hop hop naar bed. Mijn echte lekkere bed. Toedeloe!)


| Anneke | 27-11-2004 |zeg ook 's watniets ergers dan op de bank in slaap te vallen en verkrampt (want in ongemakkelijke houding)en koud wakker te worden…hoe kun jij daar van uitrusten?

Reactie van: hansbIn dit jaargetijde heb ik standaard een dekbed op de bank liggen. Ik was er lekker onder gekropen, klaar om naar de Comedian Harmonists te kijken.  Kachel aan, glaasje port erbij. Ik denk dat ik al na tien minuten heerlijk onder zeil was…

Reactie van: anneke zeekomkommerOooh, ik wou dat ik dat ook kon. Ik heb echter twee losse stoelen die ik als bank gebruik en als je daar dwars op gaat liggen (wat dus wel kan) dan voel je de hele tijd zo’n harde rand, waardoor je dan niet in slaap kunt vallen.

Reactie van: Anne-Floorvolgende thema: zondagsrust! Zo, dat scheelt weer werk.

Reactie van: Moniekieik werd juist wakker (verkrampt, koud, want niet onder een dekentje) toen die Comedian Harmonists begonnen…

Reactie van: hansbZeg zeekomkommertje hoe kom
ik in je linklijst?
Dat zijn van die dingen die mij geweldig kunnen intrigeren,

Reactie van: jufaukje@ jufaukje
Ik heb je gepikt uit hansb’s favoriete webloglijst. Ik vind het wel gezellig om mee te lezen met de belevenissen van de juf :-)

Reactie van: anneke zeekomkommerrotterdam, daar waar ik vrijdag doorheen/langs kwam…
spelletje, doe ik (thuis)ook niet meer…
souvenirs, die van trudie!!!

Reactie van: BertaCommenting is not available in this weblog entry.