1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Het schone lichaam vs de vuile geest.

Ja, nou. Ik kan er niet meer tegen. Op teevee kijk ik alleen nog maar naar flauwe series. En extreme make-overs. Voor dat laatste schaam ik me. Het zijn afschuwelijke programma’s. Ik verwerp de loterijaspecten ervan. Dat die mensen altijd zo schaapachtig zijn. Het gewetenloze gesnij in gezonde lichamen. Maar toch als ik er langs zap blijf ik hangen. Het zal wel een behoefte zijn. Een diep ingekankerde behoefte aan een betere wereld. Het lichaam als metafoor. Zoiets.

Alles beter dan die rare douchecabine die Nederland op het moment is. Dat zinloze gewauwel van volstrekt onbelangrijke figuren, en dat echoot dan allemaal nog zeker drie dagen door. Alles galmt en klapt en kakelt. Je komt er vuiler uit dan je erin ging.  Bah!


| Anneke | 25-11-2004 |zeg ook 's watdat zinloze gewauwel van die onbelangrijke figuren echoot niet alleen door, maar wordt fanatiek opgeblazen door weer andere nitwits

Reactie van: hansbohh,
huphup,
naar buiten met je!
ga effe ‘n fijn stukkie rennen!
hup

Reactie van: sasKijk zo weinig tv.
Ben dan ook behoorlijk ‘wereldvreemd’
Bevalt me wel!
Daarentegen heb ik ‘Zeekomkommer’net weer even helemaal doorgespit!!! (i.p.v. t.v.-kijken)

Reactie van: Bertaverschrikkelijk, dat gezemel over die hand

ik ben overgegaan op het niet meer lezen van de kranten

en als ex ooglid optrekster en ex borst vergrootster mag ik niks vinden van make over programma’s, ook al zijn het dan ook schaamteloze misbruik makers…

Reactie van: zeppoStruisvogelpolitiek heeft nog nooit iemand verder geholpen. Maar het is wel eens leuker geweest in NL.

Reactie van: RoelofHear Hear.

Reactie van: odette@ Zeppo
Als iemand na rijp beraad besluit tot een cosmetische ingreep is weer heel iets anders natuurlijk. Ik ben niet tegen dergelijke dingen, het is het geheel dat pervers is.
(ik bedoel dat ik te zijnertijd ook wel een ooglidcorrectie wil natuurlijk, maar dat snapte je zeker al ;-)

@Roelof
Ik ben niet voor struisvogelpolitiek. Maar wat er nu gebeurt is het tegenovergestelde daarvan. Volgens mij. En ik vind dat kwalijk, en onverstandig. En nergens goed voor.

Reactie van: anneke zeekomkommerKijk, daar kan ik mij nu helemaal in vinden. Ik keek gisteren 20 minuten naar zo’n zeverprogramma en ik stuiterde alweer door de kamer van ergernis. Die stemmingmakerij, dat geklets! Daar wordt het land in ieder geval niet beter van, dat weet ik zeker.

En nu tel ik tot tien. De TV blijft uit!

Reactie van: Anne-Floorik kijk ook naar al die make-over-programma’s (schaam ik me niet voor hoor :-)) en mij is het verschil tussen de nl-versie en de amerikaanse versie opgevallen: in nederland wordt er flink geschaafd en geknutseld aan zo iemand, maar ze blijft ergens dezelfde, maar dan mooier, jonger en zonder schoonheidsfoutjes. in amerika worden het compleet andere mensen met allemaal hetzelfde lange haar, dezelfde enorme tieten en precies dezelfde kop! dat is toch vreselijk. nou ja, het meest droevige vind ik nog altijd dat je dan daarna die ouders ziet die zeggen: ze is zo mooi, ik kan gewoon niet geloven dat het mijn dochter is. en dat de dochter in kwestie dat dan een compliment vindt.

Reactie van: charlotteCommenting is not available in this weblog entry.