1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)De kracht van de grote baas.

Ondertussen ben ik bezig met een Groot en Ingewikkeld Ding. Het vordert langzaam omdat ik er maar één keer per week aan kan werken.  Dit omdat de afstand tussen ding en oven niet te groot mag zijn om vervoerstechnische redenen. Die oven staat in het gebouw van de SKVR. 

Het is mijn eerste Grote en Ingewikkelde Ding.  Het gejammer is dan ook niet van de lucht.  De problemen die je tegenkomt! Zwaartekracht en uitdroging en hoe je er op het laatst nog bij kunt enzo. Man, soms lig ik er wakker van!

Gisteren kwam de grote baas nog kijken of het allemaal wel goed zou gaan, baktechnisch gezien. Op z’n gemak kwam ie aangeslenterd. Hij keek een seconde of twee naar het Ding. ‘Geen probleem’, zei hij. Zoals alleen een grote baas dat zeggen kan.  Daarna slenterde hij weer terug. Ik heb geslapen als een roos.


| Anneke | 10-11-2004 |zeg ook 's watIk vind het er al heel mooi uitzien. Het mooiste vind ik dat je echt kunt zien dat het van jou is. Daar houd ik van, dat persoonlijke.

Reactie van: MarloesFijn zou dat zijn, als er gewoon op bepaalde momenten in je leven iemand voorbij komt lopen en gemeend zegt ‘geen probleem’. Wat een rust.

Reactie van: KatYoMagische woorden van de grote baas. Wat een troost!

Reactie van: MoniekieKrijgen we het eindresultaat ook te zien? Ik vind het namelijk een heel apart ding, dat Grote en Ingewikkelde Ding.

Reactie van: Anne-FloorMaar als het er op aankomt heb je d’r natuurlijk niks aan. Een grote baas. In zo’n geval: altijd zelf kritisch nadenken!

Als je een hoop geduld hebt Anne-Floor krijg je het vast nog wel te zien. In de tussentijd kan je je natuurlijk ook vermaken met mijn kleine niet zo ingewikkelde dingen.

Reactie van: zeekomkommerWat maak jij leuke dingen!! Vind het grote ingewikkelde ding al prachtig trouwens en wat je baas al zei, komt goed.

Reactie van: CiNNeREn wanneer mag ie de oven in?

Ik vind het geloof ik vooral een groot en huiveringwekkend ding. Alsof het leeft en niet altijd goeds in de zin heeft.

Reactie van: zeppoWas het maar waar dat het leefde, dan groeiden die uitsteeksels er van zelf aan…..

(het duurt nog wel even, er is nog belachelijk veel werk aan)

Reactie van: zeekomkommerIk ben ook wel benieuwd naar het eindresultaat.

Reactie van: henrietteZiet er heel mooi uit…

Reactie van: BertaDe kleine niet zo ingewikkelde dingen zien er ook prachtig uit! En geduld, ach, dat moet wel lukken…

Reactie van: Anne-FloorTip: kijk ‘s ochtends in de spiegel en zeg: “geen probleem”. Oftewel: wees de baas!

Reactie van: Jashoera

Reactie van: anneke zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.