1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Mag het licht aan?

Ik ben natuurlijk ook bang voor idioten die geweld vereren. Doodsbang. Net als voor de stompzinnigen die zonder pardon de rechtsstaat af willen schaffen. En ook voor mijn normale medemens, die in zijn hysterie en paniek een vuur aanwakkert dat misschien wel nooit meer te blussen is. Bah!
Kan iedereen niet even rustig een weekje thuis gaan zitten. Met de ramen en de deuren dicht? Dat we daarna bekijken wat de feiten zijn. Waar de gevaren zitten en wat we kunnen doen? En vooral moeten laten?


| Anneke | 04-11-2004 |zeg ook 's watLijkt me een heel goed idee! Een collectieve bezinningsweek. Maar dan ook zonder TV & internet.

Reactie van: GeeSpotHet negeren van de TV lukt me al aardig deze week, dus daar zal het niet aan liggen. Maar ik maak me ook niet zo druk om mezelf, maar om een boel anderen die weer allerlei overhaaste conclusies gaan trekken uit de actualiteiten van de afgelopen week. Zucht.

Reactie van: Anne-FloorEen waarheid als een koe.

Wat zeg ik: als een kudde koeien!

Reactie van: DCgewoon allemaal terug naar bed!

Reactie van: sasJe hebt best gelijk, maar ik wil nieuws graag opsnuiven als het vers is.

Reactie van: Kaatof als het dan donker moet zijn
dat we een beetje fluiten in het donker?
niet met het hoofd in het zand natuurlijk,
maar wel een beetje fluiten?

Reactie van: zeppoAls ik opsta en ik negeer het nieuws en ik kijk naar buiten waar er ten opzichte van gisteren niets veranderd is, dan creŽer ik mijn eigen wereld.

Die wereld is mooi! Niet normaal. Hoe erger het nieuws hoe mooier mijn wereld.

Reactie van: MerelHet zou prettig zijn ja, bezinning.

Reactie van: CiNNeRHm…?
Is er iets gebeurd dan?.....

Reactie van: Joli(e)slachtoffers van het mens"dom en blind”. Bush is weer herkozen, de media heeft zijn macht niet verloren. Het zal, ik ben bang, gaan escaleren. Herstel, is er al teveel verdeeldheid en voor die verdraagzaamheid waarover ze nu spreken is er al te veel gebeurd. Bang, wat zouden ze vroeger hebben gezegd, de zondvloed na mij.

Reactie van: RobCommenting is not available in this weblog entry.