1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)En toch graag een beetje kleur!

Grauwe stukjes en ijzig groene foto’s.  Het moet niet donkerder worden, dacht ik. Vandaar vandaag een feestje.

Meer kleur? klikkkerdeklik

(O, en weet iemand toevallig waar die mysterieuze roze staafjes voor gebruikt worden? Mijn zus en ik dachten dat je ze op moest branden bij een ikoon of in een grafmonumentje. Maar als je ze brandt zijn ze in no time met grote vlam uitgeflakkerd. Ze zien er nochthans veelbelovend uit.)


| Anneke | 02-11-2004 |zeg ook 's watJa, nou. Dat stukje stond hier nou eenmaal al. Het zou hypocriet zijn om het weg te halen. Er gebeuren dagelijks kleine en grote rampen. En dat weerhoudt zelden een weblogger van het posten van gezellige onzin.

Reactie van: zeekomkommerUit welke soort materiaal zijn de staafjes? Als het was is kan het best wel eens van die staafjes zijn waar je stukjes van moet trekken om tussen je beugel te stoppen, ofzoiets…Ik gok maar wat. In de anonimiteit zijn ze misschien wel leuker.

Reactie van: jessiede roze staafjes worden (één tegelijk) in de kurk geklemd, kurk in kommetje olie flikkeren, lont aansteken en verdomd we hebben een olielamp!

Reactie van: anjerAha, dus zaten we er toch niet helemaal naast. Morgen eens een flesje olie kopen…

Reactie van: zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.