1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Het laatste souvenirstukje.

Zaterdag geen nieuwe zussendingen dus. We gaan onderzoek doen naar de stand van de dameshygiene in Kreta. Gaan ze gelijk op met ons, met vleugels en speciale drooghoudlaagjes en vochtopneemribbels? Of hebben ze daar nog van die vreselijke dikke watten verbanden? (Een gigantisch pak damesverband van het merk Modess (12 stuks) probeert me voor de geest te komen.  De drogist heeft het zorgvuldig ingepakt in een neutraal papiertje opdat je op straat geen aanstoot geeft. Maar ik verdring het. Zo erg kan het niet zijn.) Voor mezelf ga ik op de knijpers uit. Dat ik steeds wanneer ik de was op hang herinnerd zal worden aan mijn vakantie op Kreta vind ik een aanlokkelijk idee.

Voor wie niet weg gaat en toch een souvenir wil: De nieuwe Manebrand is er. Klik op het plaatje voor een smakelijke voorvertoning. (Het blauwe dingetje komt bij mij vandaan.)

(Ja, dat had leuker gebracht kunnen worden, maar ik ga nu liever een dutje doen. We stijgen midden in de nacht op en ik moet nog van alles. Ik zwaai maar vast. Toedeloehoe!)

 

 


| Anneke | 23-09-2004 |zeg ook 's watDag lieve Anneke en Trudie. Veel plezier!

Reactie van: cockieDoehoei!!!!
Zwaaiende Zeppo

Reactie van: zeppoIk ga voor ‘het geheim ding’!!!

Toedeloehoe!

Reactie van: Bertabehouden vaart! veel plezier! heelhuids weerkeer!

Reactie van: postkuipVeel succes, Anneke! Ik kan bijna niet wachten op de resultaten van het onderzoek!

Reactie van: mIKeVeel plezier!

Reactie van: MarloesHeel veel plezier en lekker weer natuurlijk, even weg van het natte Nederland.

Reactie van: ChantalIk moest van mijn moeder vroeger af en toe naar de drogist om een pak Nefa Nodor. Dat er hele rijsen van die rare ‘washandjes met knoopsgaten’ aan de waslijn hingen, herinner ik me ook nog wel. Zij zweeg erover in alle talen.

Reactie van: de P.rijen

Reactie van: de P.Veel plezier!

Reactie van: PollieIk heb gisteren zeekomkommers gezien hier in San Francisco!
Maar ze waren dood en een beetje krom.
(foto op blog).

Reactie van: Joli(e)Commenting is not available in this weblog entry.