1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Plaats hier uw reactie.

(Ja, sorry dat ik hier ineens hardop iets zeg hoor. Maar het is goed volk. Ik kom best regelmatig kijken. Hoe dat allemaal gaat hier. En ineens dacht ik. Kom ik zeg eens iets terug. Ook al weet ik best dat hele lange reacties vanuit het niks heel raar zijn.
Reageren gaat over korte, liefst snedige opmerkingen. En de reageerdoos wordt doorgaans niet gebruikt voor uitwisseling. Want dat is als in een restaurant zitten en dat ene tafeltje links daar, dat is veel te luidruchtig. Zoiets. Of zoals laatst in de bioscoop. Dat was erg. Twee meiden. De ene ging plassen, en de ander telefoneren. De GSM is de beste uitvinding van de vorige eeuw: nooit meer alleen. Geen seconde!
Maar goed. Zij ging dus telefoneren. Half liggend op het gezellige zitje in de bioscoophal. Zelf noemen ze het natuurlijk de lounge, maar dat is een veel te groot woord voor een gezellig zitje in de bioscoophal. Het gesprek ging nergens over. Alles even lijzig. En het ging maar door, ook toen de vriendin allang terug was en een beetje op haar ongemak om zich heen zat te kijken. De GSM is de vreselijkste uitvinding van de vorige eeuw. Altijd alleen, zelfs als je in gezelschap bent!
Maarre, waar was ik nou ook al weer? Oja, ik ging reageren en besloot uiteindelijk toch maar niks te zeggen.)

(Of hebben jullie dat soms nooit. Dat je een reageerding opent, een heel verhaal ophangt om vervolgens te denken “Nah, la maar…..”)


| Anneke | 25-08-2004 |zeg ook 's watnah, la maar…..

Reactie van: jacqAls de webloggert een reactie weblogt in plaats van een weblogstukkie, moeten de reageerderts dan vandaag het weblogstukkie schrijven?

Wie begint!

Reactie van: MartenOke, Wie begint.
Kom op, Wie! :)

Reactie van: MarloesOh, dat heb ik zó vaak. Enorme verhalen typen in het venster en dan denken: nee toch niet. Maar minstens even erg vind ik het als ik iets typ in het venster, verzend en dan denk: waarom zei ik dat nou weer.

Reactie van: RubenAlleen reageren als u zich daartoe geroepen voelt. Er wordt al zoveel gebabbeld, geleuterd, gezeurd en geouwehoerd in deze wereld. Waarom zou je de boel belasten met mededelingen, die je een seconde of wat later weer geneigd bent in te trekken? Zoals zovaak: bij twijfel niet doen dus.

Reactie van: MieghommelJA!

Reactie van: BertaAch Mieghommel,leuteren is het plakband dat ons bij elkaar houdt als alle schroeven eruit vallen…

Reactie van: zeppoIk vind het ook leuk als het wat heen en weer leutert. Gebeurt bij mij ook haast nooit, puu. Ik geef mensen vaak privé antwoord, dat helpt ook al niet. Is wel makkelijker, omdat ik de comments per e-mail binnenkrijg. Dan hoef ik niet helemaal naar mijn reageerding.

Reactie van: elianeIk vind ook dat Zeppo gelijk heeft: leuteren lijmt!
Persoonlijk ben ik erg content met elke reactie. En soms wordt het hier ronduit gezellig :-)

Reactie van: zeekomkommerEuhhhh, nee, toch maar niet….

Reactie van: ChantalHm… Puck van Puckspodium heeft er een weggooi knop voor.
Die brengt je naar een site met alle weggegooide comments:
http://commentsdump.antville.org

Reactie van: Joli(e)It is strange, this painless death. Like stepping through a door held politely open for him. It doesn’t seem right, somehow; a trivialization of the event. Death ought to be harder to achieve. Better to be hunted down, rooted out, hurting and bloody. Then death would come as a relief. It would be welcome. by online gambling

Reactie van: free casino onlineI’m done posting useless dribble about stuff that no one reads or reads and forgets the next day <a href= “http://1diamondrings.googlepages.com/”>gold rings </a> http://1diamondrings.googlepages.com/

Reactie van: gold ringsCommenting is not available in this weblog entry.