1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Post.

Een luchtpostbrief. Die een beetje gek aanvoelt. Ik ben dol op post dus ik rits rits ‘m open. Zitten er papiertjes in. Ik dacht nog even dat het voor de winkel was, maar toen herkende ik ze. Napoleon bonbons, dat zijn die zeer zure zuurtjes. Die gele balletjes, waarvan je tong kapot gaat als je niet uitkijkt. Whoe, die waren lekker! En die papiertjes zijn inderdaad mooi. Ik kreeg ze opgestuurd van haar :-) Maar ze staan ook op de boodschappenlijst. Want nu wil ik ze proeven ook. Mijn wangen trekken al samen bij de gedachte.

Iets anders over post. Door een fout, ik zeg niet van wie, is al mijn email verloren gegaan. Alles! Er is geen back-up (ook een fout van ik zeg niet wie). Iedereen die geen antwoord van me krijgt: nee, ik ben je nog niet vergeten. Ik ben de vraag kwijt en het adres ook. Stuur dus massaal je laatste email nog een keer aan me door. Dan ben ik in één klap weer op de hoogte. Vooral R.W. uit Nijmegen heb ik dringend nodig. Maar ook C. S. en T. en J. en alle andere letters van het alfabet. Antwoord onder erewoord retour :-)


| Anneke | 24-08-2004 |zeg ook 's watS.

Reactie van: Simonehoi! zeekomkommer heeft weer upgedeet! oeh, lullig van je mail trouwens.

Reactie van: jacqoh, en als ze in de nlse winkel niet te krijgen zijn, dan zou je mij je snail-mail-adres even kunnen e-mailen
ik heb nog een voorraadje in de bus (camper) liggen

Reactie van: postkuipAls ik een wijsneus was, riep ik dat je backups moet maken. Backups! Maar goed, ik roep niks. Dus.

Reactie van: Ruben@Ruben: heel verstandig;-)
@Komkommer: wat een leuk kadootje kreeg je!

Reactie van: zeppoHet mooist vind ik eigenlijk dat krachtig doorgekruiste Par Avion By Airmail, en dat ‘wel nee’

Reactie van: de P.Goedzo Ruben!

Inderdaad de P. Ik moest er ook erg om grijnzen. En toen wist ik nog niet eens wat er in zat.

Lief aanbod Postkuip. Misschien stuur ik je mijn snail-mailadres sowieso wel. Dat is, zodra ik erachter ben wat jouw emailadres is…..

(Ik bedoel, je weet tenslotte maar nooit wanneer een logger je iets gezelligs gaat op sturen. Ik kreeg eerder al een kaart uit Canada en ook van Odette mocht ik al een mooie roos ontvangen. Hmmm. Dit is geen hint hoor. Gewoon dat ik het erg leuk vind om echte post uit het virtuele te ontvangen.)

Reactie van: zeekomkommerPost die je aanzet tot koopgedrag; is dat de nieuwe manier van reclame maken.

Reactie van: Chantaltsja, en dan blijk ik te vroeg te hebben gecomment - ineens weet ik weer wat Napoleon snoepjes zijn, maar ik associeerde zuur met: Arlequin.
wel heel erg mooie papiertjes hoor!
kijk maar eens op mijn site :-)

Reactie van: postkuipThe brain therefore you speak of, being a sensible thing, exists only in the mind. by blackjack

Reactie van: online gamblingCommenting is not available in this weblog entry.