1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Nieuwe berichten.

Uit het woelige leven van mijn zus en ik. Voor de tweede keer deze maand figureert mijn melkpan in een avontuur. Op donderdag 12 uur precies, net op het moment dat mijn zus de deur uitging voor een boterhammetje,  kookte de melk over. Sterker, hij kookte helemaal droog en dikte in tot een vieze bruine koek. Melk is een raar goedje hoor!
Je zou er spontaan van gaan huilen. Net zoals mijn zus en ik. Tranen met tuiten huilen wij.  En dat nog om dingen die we niet eens zelf beleefd hebben. Kejje nagaan!


| Anneke | 20-08-2004 |zeg ook 's watHeerlijk toch zo’n potje huilen! Ga zo door…....

Reactie van: SimoneWel een mooie foto van die drooggekookte melk!!!

(ik doe in mijn drooggekookte pannen altijd wat wasmiddel, je weet wel gewoon voor textiel, wat water, even zachtjes laten koken/trekken…
en de pan is schoon zonder schuren of boenen!!!)

Reactie van: Bertawow wat zag ik? Die lepel stond er helemaal recht in hahaha. Maar ruik je die geur niet meer in dat pannetje dan?

Reactie van: Polliemagnetron
de redder van alle melkkokers (en dan drie dagen later - hee o ja de melk - zo’n schimmelig bekertje in de magnetron vinden)

Reactie van: zeppoOe…
Zo’n pannen-drama, DAT is pas huilen!
Ik heb na 5 jaar schrobben 3 van dat soort exemplaren toch maar weggegooid.
Tip: als je door het emaille heen naar buiten kunt kijken, is het te laat.

Reactie van: Joli(e)Het eerste wat ik kreeg toen ik vlak na de ramp in februari 1953 met een bende andere kinderen op een boot naar Rotterdam werd gezet, was aangebrande melk. Ik ruik het nog. We kregen ook een banaan en tegen banaan verzet alles in mij zich, al vanaf mijn geboorte.

Reactie van: de P.Wat een knap staaltje schrobwerk; helemaal schoon die pan. Ik weet niet of ik er aan begonnen was. Ik denk dat hij in de afvalbak beland was en ik bij de Marskramer voor een nieuwe pan.

Reactie van: ChantalReligion is but a desperate attempt to find an escape from the truly dreadful situation in which we find ourselves. Here we are in this wholly fantastic universe with scarcely a clue as to whether our existence has any real significance. No wonder then that many people feel the need for some belief that gives them a sense of security, and no wonder that they become very angry with people like me who say that this is illusory. by online gambling

Reactie van: online casino gamesCommenting is not available in this weblog entry.