1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Lekker luchtig.

Woe. En nou weer iets gezelligs. Een raadseltje. Ja, over de voeten hierboven. Het is weer zaterdag, dus als je geraden hebt dat het de voeten zijn van mijn zus en ik, dan is dat niet de oplossing. Te gemakkelijk. Nee, de vraag is, welke voeten horen bij welke zus. En nou niet gelijk gaan kijken, want dan is de aardigheid eraf.
Verder deze week in de categorie geruststellende en huis-
houdelijke dingen: Het verhaal achter de oven en donderdagmiddag om 12 uur. Gezellig joh!


| Anneke | 14-08-2004 |zeg ook 's watZitten ze lekker? Die slippers die je de hele zomer al aan hebt?;-)

Reactie van: odetteHeb je een zusje met het Down-syndroom?

Reactie van: de P.Ik vind rechts mooi. Zo van die eigenzinnige voeten. Ondertussen probeer ik te bedenken wie van jullie het netste is. Die linkervoeten zijn zo net. Zo in de maat.
Even spieken nu, doeiiii

Reactie van: zeppooh jij bent net
nou ja, je voeten dan
je kan je toch verkijken op van die voeten zal ik maar zeggen;-)

Reactie van: zeppoIn het diepst van mijn wezen ben ik vast een hele keurige mevrouw. Maar het blijft steken in mijn tenen. Haha.

Niemand bij ons in de familie heeft Down, de P. Ik begrijp niet zo goed waar de vraag vandaan komt? Of ligt het aan de artistieke voeten van mijn zus misschien?

Reactie van: zeekomkommerJouw voeten zijn rechts?

Reactie van: PollieDe een draagt in ieder geval veel slippers en zonder sokken aan de witte voorvoeten te zien. Birkenstocks?

Reactie van: ChantalDie witte slippervoeten zijn van mij. Maar het zijn geen Birkendingesen hoor. Gewoon van de Schoenenreus ofzo, en ik heb ze al voor het tweede jaar!

 

Reactie van: zeekomkommerVolgens mij zit ik ook meer met dan zonder slippers in de zon, die witte banen over m’n voeten krijg ik niet weg…

Reactie van: artgrrlZo’n grote ruimte tussen een grote teen en de teen ernaast zie je vooral bij mensen met het down-syndroom.

Reactie van: de P.Beste de P.,
Wij waren net aan het side steppen maar dan alleen met de tenen, vandaar…

Reactie van: trudieHe who is unable to live in society, or who has no need because he is sufficient for himself, must be either a beast or a god. by online roulette

Reactie van: free casino onlineCommenting is not available in this weblog entry.