1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Het kan gebeuren dat berichten hier zomaar veranderen. Ik zit altijd heel lang te prutsen aan zelfs het flauwste tekstje. En ik moet het eerst helemaal online zetten voor ik kan zien wat er nu eigenlijk staat. Dan denk ik okee, zo moet het maar. Een paar minuten later vind ik dan weer iets overbodig. Of dat er wat bij moet.  Nou, ja. Dat.
Die besluiteloosheid is vreselijk. En het houdt niet op. Als je mij mijn gang laat gaan is om de dag de complete inhoud van dit log veranderd. Omwille van de continuiteit probeer ik daar de hand in te houden. Maar ik beloof niks.


| Anneke | 13-01-2004 |zeg ook 's watU belooft niets, maar U spant mijn verwachtingen hoog. Ik waardeer Uw gepruts. Overigens, schuilt er ook niet een zekere continu´teit in het om de dag veranderen?

Reactie van: mIKeOh zeker. Maar het leven is uiteindelijk beter vol te houden met wat vaste referentiepunten. Zeker voor de mensen in mijn omgeving ;o)

Reactie van: annekeMooi dat je je twijfels opschrijft. Lekker herkenbaar ook.
Gewoon volhouden hoor. Het gaat goed zo !

Reactie van: Ron van der EndeCommenting is not available in this weblog entry.