1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

<< Ik ook | TERUG | meer kleur >>


Geel, is dat BraziliŽ?

Kleine S. van 4 zei op een mooie donderdagochtend: spelen is gekleurd en werken is bruin. Daarna ging ze over tot de orde van de dag. Er zijn mensen die worden gewoon wijs geboren. Maar voor mijn zus en ik geldt dat niet hoor. Dat van dat bruine werken dan hŤ! Wij zagen de bui natuurlijk ook al hangen, op onze vierde, en hebben daar mooi een stokje voor gestoken!

Oja, en omdat ik nieuwe kleren heb en mijn zus zo blij is met haar versleten nachthemd hebben we daar ook wat over gedaan.  Kan je ook ‘s zien dat ik niet de enige ben die van ouwe dingen houdt ;-)

Update: Hebben jullie de reacties hier al gezien? Sommige mensen vertellen hun belevenissen in kleur. Mooi vind ik dat!
Ik zou het fijn vinden als er meer kwamen. Dus als je vandaag net als ik een niet al te uitbundig groene dag had, of anderszins gekleurde ervaringen hebt, dan hoor ik het graag.


| Anneke | 19-06-2004 |zeg ook 's watWerken is rood en geel en dus ook een beetje oranje. En ook groen en blauw en ook wel eens van dat hele lichte blauw.

Maar ja, ik ben dan ook gťk op werken.

ps: alleen oude nachtponnen zitten echt lekker

Reactie van: zeppoBraziliŽ ja. En Zweden.

Reactie van: RubenRoze is zondagochtend bij mijn oma op bezoek en lekker lange vingers eten. Grijs is het bezoek aan het duffe Stadskantoor. Purper is het gevoel vlak voor ik nou ECHT wakker moet worden.

Reactie van: JudithEen van de Noodles zegt dat alle dagen van de week en ook getallen hun eigen kleur hebben. Ik denk op maandagochtend alleen in grijstinten…

Reactie van: artgrrlIk vind geel vooral Zweden! En Zweden is goed, dus geel ook. Vooral KnalKnalGeel. Mooi zo die verschillende kleurenfotootjes! :)

Reactie van: IreenInsomnia can become a form of contemplation. You just lie there, inert, helpless, alone, in the dark, and let yourself be crushed by the inscrutable tyranny of time. by online roulette

Reactie van: online blackjackCommenting is not available in this weblog entry.