1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Weekend II.

Dieptepuntje werd verzorgd door de NS. Er werden bussen ingezet. Gelukkig waren er meer hoogtepuntjes dus per saldo had ik een goeie dag:

De winkel blijkt een uitstekende basis te zijn voor mini-log-meetings. Werd ik verleden week door S. verrast met koffie, vandaag kreeg ik bezoek van een zekere C. Zij kwam met haar man een flesje wijn brengen. En wat leven in de brouwerij. Ze deden de eerste aankopen van de dag wat op zich al plezierig was, maar ze waren ook nog erg aardig.

Ik kreeg een heel gezin binnen dat erg enthousiast was en elkaar hardop de tekstjes voorlas en riep om dat te komen zien en dit en dit. En ze lachten. Ieder gezinslid mocht wat kopen en ze hadden het moeilijk met de beslissing. Steeds opnieuw werd er iets omgewisseld voor iets anders, of nee toch maar dat…
Ze besteedden uiteindelijk niet zoveel maar het was erg prettig om ze binnen te hebben.

Er waren drie jonge Engelse gasten, die vroegen het hemd van mijn lijf. En ik maar hakkelen. Pfff. Engels praten, tegen drie leuke jonge mannen. Met een wijntje op. Dat valt om de dooie dood niet mee. Maar er zijn ergere dingen. Haha.

Verder deed ik nog een observatie. De fietsenrekken bij de stations zijn altijd allemaal bezet. Het maakt niet uit hoe laat je komt. Midden in de nacht, zondagochtend vroeg, als het regent of juist mooi weer is. Er staan altijd honderden fietsen. Alsof ze er voor de sier staan. Of om de indruk te wekken dat het een drukbezocht station is ofzo. Of worden ze gewoon nooit opgehaald en zijn de eigenaars onderweg op andere gedachten gekomen? Dat vraag je je dan af hè, als de NS bussen inzet, bedoel ik. Dan heb je daar tijd voor…

Update: eindelijk. Ik heb een fotodingetje van de winkel! Allemaal komen kijken :-)


| Anneke | 13-06-2004 |zeg ook 's watJeetje,
ik heb heel wat gemist, zo te horen.

Reactie van: sasDie fietsen is volgens mij op elk station zo. Die staan er gewoon en mensen vergeten dat ze ooit op de fiets naar het station zijn gekomen, denk ik.

Reactie van: ChantalJa! Sjemig sas! :-)

Reactie van: cockieGoede manier om vorm te geven aan troep. Hulde!

Reactie van: VryageMooimooimooi. Afgelopen week zag ik in value village (soort kringloopwinkel) iets wat me aan je deed denken. Kleine rotzooitjes verpakken ze daar in zakjes met “value village” erop gedrukt. En dan ook met zo’n kartonnen kraagje aan een haakje. Ik had er verdorie een voor je moeten kopen. Als ik er nog eens kom zal ik er aan denken.

Reactie van: elianewat een onwijs geinige winkel!

Reactie van: JasWat bij de Chinese supermarkt in een grote zak wordt verkocht (per pond of kilo) stopt AH in kleine zakjes met duur uitziende etiketten… En tweedehands heet tegenwoordig vintage, eigenlijk past dit in de trend…

Reactie van: artgrrlIk wil zo’n zakje. Dat had ik al besloten voor de zoveelste mini-meeting die op stapel staat;-) Klopt het dat de belastingenvelop al verkocht is?

Reactie van: odetteJa meerdere zelfs, maar dat is een van de weinige dingen waar ik een klein voorraadje van heb ;-)

Ik zal er één voor je apart leggen. Voor de 27e.

:-)

Reactie van: zeekomkommerArch, ik wilde echt hoor, echt. Maar mijn ogen vielen steeds dicht.

Reactie van: zeppoCommenting is not available in this weblog entry.