1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)Weekend.

Het huis ligt al weer bezaaid met spulletjes voor morgen. Bonbonpapiertjes, gekleurde dopjes van limonadeflesjes, stukken maasglas, en een fraai klein misbaksel. Morgen dus weer verse aanvoer in de winkel. Ik heb zelfs aan een thermoskan gedacht. Ja, verleden week was ik zo gelukkig dat een zekere S. mij koffie kwam brengen, maar daar kan ik niet van uitgaan natuurlijk.
U denkt misschien dat ik in een fijn romantisch winkeltje sta. Ik zag het tenminste aan het gezicht van A. verleden week. Die een beetje vies keek. Maar het is een grote lege slagerij. Ik zal een fotootje bij doen.

Mijn zus en ik zijn natuurlijk ook weer present. Ze heeft nu eindelijk die kleurspoeling genomen. Sjonge wat kan die lang twijfelen zeg! En verder heb ik nog een verhaal over een vieze man die we zagen tijdens een uitje. Daar heb ik bij voorbaat al lol in. Want er staan wat van die woorden in waar vieze mannen op zoeken. En dan komen ze bij dat verhaaltje terecht! Op een site van twee dames van zekere leeftijd. Ha, dat zal ze leren!

Zo. En dan is het nu tijd voor de ditjes en datjes van de zaterdag. Waaronder, u voelt hem aankomen, een bezoek aan de Hema. Toedeloehoe!


| Anneke | 12-06-2004 |zeg ook 's watJe hebt het er druk mee. Heel goed!

Erg crea ook;-)

Reactie van: PollieHť, het gaat toch om jouw spulletjes, niet om de zaak waarin je staat. Als het maar verkoopt en dat doet het wel.

Reactie van: Chantalik vind je kast geweldig!
(en je ideeŽn ook natuurlijk!)

Reactie van: peetDe site van Joli(e) heb ik wel eens express gezocht m.b.v. Google op rare woorden. Nu wordt m’n eigen blog gezocht op zinnen als ‘prinses maxima en panty’... brr

Reactie van: artgrrlCommenting is not available in this weblog entry.