(ik ben bang dat ik mijn belofte vandaag niet na ga komen. ik wil wel, maar ik heb nou al drie keer een ander stukje gemaakt. en ook weer weggehaald. ik kan natuurlijk wel gaan vertellen van de ontroerende liefdesverklaring die ik vandaag kreeg. maar om nou alle bijzonderheden in geuren en kleuren te vertellen. hoe zijn bruine ogen de mijne zochten enzo, en die man te kijk te zetten, dat vind ik dan toch weer een beetje ver gaan. nou, en dan was er nog een akkefietje aan de telefoon maar daar heb ik nu geen zin in. en die duif, die in de boom een nest bouwt, daar heb ik het later nog wel over. als ik besloten heb of ik die nestpoging nou moet verijdelen of niet. want duiven zijn vies. maar ze doet zo haar best en het nest is zo slecht.  alsof ze niet goed weet hoe je dat eigenlijk doet. en dan zie ik dat getob en kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om haar weg te jagen. maar nu moet ik echt naar bed hoor. ik ben moe. en trouwens ik ben ongesteld geworden ook, dat hakt er ook altijd wel in. dat wil ik overigens best in geuren en kleuren vertellen, maar dat gaat dan weer over mezelf. en het is ook het soort intimiteit waar niemand iets over wil weten natuurlijk. ik hoor bij wijze van spreken de kreten van afschuw al. blijf ik alleen wel een stukje schuldig…..)

 


| Anneke | 16-07-2008 |


(ja, en dit is ook geen reactie hoor!)

Reactie van: MuisWat is er toch mis met stukjes over jezelf? T is jouw weblog!

Reactie van: Rooswat ben je toch een leuk wijf

Reactie van: mimpiesnou ik wil dat wel weten van die liefdesverklaring…....

Reactie van: wilIk ook!!

Reactie van: JasJa of over die ongesteldheid. Pfffffffff hoe doen al die andere vrouwen dat toch, bloedstelpend door het leven gaan?

Reactie van: mirandazo’n ploeterende duif - ik zou ritsrats dat nest verwijderen het wel zielig vinden maar het toch doen zonder al te veel na te denken.  En 15 jaar geleden zou ik het willen doen maar het te zielig vinden en dus niet doen. toch vond ik mezelf nu leuker dan 15 jaar geleden. Terwijl het natuurlijk veel sypathieker is om die duif te laten zitten. Hmm.

Reactie van: barbaraCommenting is not available in this weblog entry.


.(JavaScript must be enabled to view this email address)