Plaatje dan maar?

Plaatje dan maar.
Daar valt trouwens dan nog wel wat bij te vertellen.
Het is een handjevol dingetjes.
Door iemand meegnomen uit Lanzarote. Ze belde me op dat ze samen met haar vriendin wat spulletjes voor me had lopen zoeken. Ha!
Dat is altijd goed om te horen. Dat mensen aan een zeekomkommer denken op hun vakantie.

image

Moet je je voorstellen. Die dingen zijn daar aan komen spoelen van weet ik veel waar. Misschien zijn ze al jaren onderweg. Dan komen er twee vrouwen uit een ver ver land en die rapen ze op. Nemen ze mee in het vliegtuig, en doen ze vervolgens in een envelop. Per post komen ze dan bij mij terecht.
Globetrottertjes.
Eigenlijk ben ik een soort rusthuis voor versleten en vergeten dingen. Tot er weer eens een expositie is met mijn gekleurde dingetjes.


| Anneke | 07-03-2006 |


verzamelaar!
mooi hoor en vooral leuke tenen.
gelukkig zijn ze niet te lang.

Reactie van: ferrieDit zijn ook wel heel mooie gekleurde dingetjes!!!

Reactie van: PetraWat leuk van jouw vriendinnen. En eigenlijk ook heel leuk van jou dat je er gelijk wat mee doet op zijn zeekomkommers.

Reactie van: Ellen@ Ellen
Vooral omdat ik de ene niet eens ken, en de andere via internet. Echt heel leuk vind ik dat.

Reactie van: zeekomkommerOké, maar wat zijn het dan voor dingetjes? Er zit helemaal niets bij wat ik herken (behalve die tenen dan).

Reactie van: Joop@ Joop

Het zijn gewoon gekleurde dingetjes. Een stukje touw, een dopje, een afgebroken stukje van het een of ander. Klik hier voor een foto waarop je ze duidelijker kunt zien.

Reactie van: zeekomkommerWaar laat je het?

Reactie van: Erwin TroostO mag dat, op vakantie spulletje verzamelen voor zeekomkommer? Gewoon alle spulletjes die je leuk vindt, aan het strand enzo?

Reactie van: Brechtje@ brechtje

Tuurlijk mag dat! Ik vind het zelfs heel leuk. Als het maar kleine dingetjes zijn. Met grote dingen weet een zeekomkommer zich geen raad :-)

Reactie van: zeekomkommerCommenting is not available in this weblog entry.


.(JavaScript must be enabled to view this email address)