1969 met door mijn moeder gemaakte gele overgooier (zo heetten die dingen toch?) 1965 op vankantie in Koningswinter blij met de feestelijke strooien hoed :-) 1967 vrijdagavond net uit bad en dan mocht je nog even op blijven voor chips en limonade (prik!) 1961 in de keuken bovenop het gasfornuis 1973  tussen theedoek en servet, zeiden ze dan, o dat haatte ik!
EN OOK
Kunst
8 weekly - cultuurhaard
Suds and Soda - notes on art
Trashlog - een opraper!
Artbbq - kunst op het net
Maanzicht - club van drie
Kunstbeeld - tijdschrift
Artnet - artdatabase
Meer - veel meer!
Onderwerpen
Post
.(JavaScript must be enabled to view this email address)



Het vleesmysterie.

Het ziet er naar uit dat we voorlopig niet van de vieze foto af zijn. Het houdt de gemoederen aardig bezig. Wat is het en wat kan je d’rmee? Sommigen spreken over geitenballen, maar Jas merkte al scherp op dat geiten dames zijn. Nou, Jas is parttime boerin dus die geloof ik op haar woord. Verder kan ik de ongeduldigen mededelen dat Sas inmiddels naar de slager is geweest. Hoera!
Maar. Die vieze dingen waren uitverkocht. Arme Sas. Moest ze aan die slager gaan uitleggen hoe ze er ongeveer uit zagen.  Hij dacht dat het wel eens iets heel anders dan specifiek mannelijk orgaanvlees kon zijn. Longetjes misschien?
Ik weet ook niet wat ze hem verteld heeft hoor. Maar verderop in de week gaat ze nog wel eens kijken. To be continued dus.

Update: We weten het! We weten het!  Lees het in geuren en kleuren bij Sas.


| Anneke | 07-12-2004 |



zeg ook 's wat



Ja, het blijft een interessante kwestie. Ik begin ondertussen wel erg benieuwd te worden.

Reactie van: Anne-Floor



Heeft die slager geen internet? Had ze hem de link kunnen geven.
Ik zie je zus al staan… ‘Bij mijn zus op de website, staat een foto van iets wat bij u in de vitrine ligt…..’

Reactie van: henriette



@ henriette
Sas is niet mijn zus hoor. Sas is Sas van Sassays.
Mijn zus heet Trudie. Trudie heeft geen weblog maar wel een site samen met mij. Lekker ingewikkeld allemaal he?

Maar ik zie Sas dus ook al staan daar bij die slager ;-)

Reactie van: anneke zeekomkommer



Ja, nou wil ik het ook weten!!

Reactie van: Nathalie



Spannend!!!

Reactie van: Berta



Die heb ik wel eens, eh, klaargemaakt (ik kan er ook niets aan doen dat dat ik in dit verband een beetje vreemd klinkt). Gewoon in plakjes in een beetje boter in de koekenpan, zachtjes braden. Heel klein beetje zout erop. Heel zacht van smaak. Je kunt ze krijgen bij de Marokkaanse slager, maar ze hebben dan wel graag dat je een beetje discreet vraagt, slager hebt u ook ‘boontjes’. Toen ik de buurman liet zien wat ik in huis had gehaald, greep hij wel meteen naar zijn, naja, hoe heten die dingen nout toch?

Reactie van: Irene



hij vroeg wel of ik die foto dan even kon laten zien,
maar ja,
zoals we weten is mijn printer nog steeds verslikt.
Morgen meer…....

Reactie van: sas



het is gewoon een cliffhanger.
zodat we steeds maar weer terug komen op deze (verder natuurlijk óók héle leuke) site.
zeekomkommer gaat commercieel, kijkcijfers, daar gaat het om.
goed idee!

Reactie van: hansb



longetjes? zijn ze daar niet te klein voor? dan zijn het konijnenlongetjes ofzo. Nee hoor, hij durft gewoon niet te vertellen dat het schapenballen zijn ofo.

Reactie van: brechtje



Ik vind het vooral op hersentjes lijken.
@ Sas: heb je geen laptop met draadloos internet? Dan had je gewoon je laptop mee kunnen nemen…..

Reactie van: Amiek



@ hansb
Het is spontaan ontstaan. En het werkt als een trein! Haha.
Maar ere wie ere toekomt: zonder jullie was het nooit gelukt….

Reactie van: zeekomkommer



Ik kon eerst niet slapen omdat ik niet wist wat het was en nu kan ik niet slapen omdat ik het wel weet…

Reactie van: Joli(e)



Commenting is not available in this weblog entry.